tirsdag 20. oktober 2009

Til julegavene!


God morgen, alle bloggiser!
Etter en god natts søvn, så er man på'an igjen! Senvakt på jobb idag, hvilket innebærer litt tid her hjemme på formiddagen som kan fylles med en god kopp kaffe og litt nett-tid før man må gå avsted.

I anledning av at faktisk julen begynner å nærme seg, så har jeg begynt å tenke litt i "julete" baner. For meg så er planleggingen halve moroa, faktisk. Hvilke av de syv skal man ha i år? Og hvem skal man gi hva i julegave? Det morsomste av alt er vel egentlig å skrive julekort og pakke inn gavene... Og så må jeg innrømme at jeg er såpass barnslig at jeg synes det er spennende med gaver selv... Haha. Er ikke flau over å innrømme det, jeg! Men altså - disse gavene - de skal jo pakkes vakkert inn også! Og jeg har i min leten funnet denne vakre innpakningen. Nydelig gavepapir og bånd, ikke sant? Det blir ikke noe papir med nisser og julekranser fra oss, altså! De er fra Cox and Cox - der finnes utrolig mye lekkert!
Det tror jeg skal bestilles og brukes hos oss!

5 kommentarer:

Elis@beth sa...

Så fint papair-jeg var innom Panduro,men ble ikke helt overbevist så får leite videre!!!

Ha en flott dag :-)

MonaLisa sa...

Å joa gitt;) Pakker er gøt, for store & små... he he. Mest gøy å planlegge og gi gavene personlig preg synes jeg. Vi er nok like her og.. klem i fleng til senvakts dama

Løvetann sa...

Er du beg å tenke på det allerede? Eg får heilt fnatt ved tanken på at eg overhode ikkje har beg å tenke på så mye som ein liten nisse enda... Hjelp.
Eg har bestemt meg for at eg ikkje nevner jula med et ord på bloggen før 1. desember men det ser ikkje ut for at eg kommer til å greie å holde det.

Smil fra L

Else Marie sa...

Så flott papapir!
Jeg har ikke tenkt så mye på jula ennå. Liker å bli ferdig med bursdagene i november først!

Frøken Englefjes sa...

Haha, varmedress, det minner meg om hvor fantastisk det var å kunne ta på seg en heldress og bare gå ut å ake da jeg jobbet på SFO året etter videregående...hvor jobber du da, siden dere har varmedresser???