onsdag 14. oktober 2009

Da har moroa begynt!


Ja, da har jeg satt igang for fullt! Rommet til snuppa er offisielt under oppussing!
Jeg har ribbet rommet fullstendig. Brystningspanelen er bortevekke og det er jammen innmaten til garderobeskapet også! Og når brystningspanelen forsvant, så måtte man fjerne parketten også... For de gamle eierne hadde såklart lagt gulv ETTER at de hadde satt opp brystningspanelen. Dette ga jo et slingringsmonn på ca. 10cm inn mot vegg uten parkett. Argh - sier jeg bare. Redd for at det er flere slike quick-fix løsninger i hele huset her jeg...
Bildet er fra hjørnet hvor da skyvegarderoben sto, med den sykeste innmaten jeg noensinne har sett... I en lang stund har vi levd med trådkurver, hvorpå vi kun har fått brukt en rekke - da skyvedøren har gjort sitt til at vi ikke har kunnet dratt ut kurvene! I allefall ikke mer en ca 10cm, for du stoppet kurvene i døren... Men nå skal det da bli andre boller! Gleder meg! Taket er også allerede ferdig malt. Nå blir det veggene sin tur idag!

5 kommentarer:

Frøken Englefjes sa...

Flinkis! Jeg er sikker på at det kommer til å bli superbra...selv startet jeg dagen med spinning kl 7.15, og det er ikke verst til å være meg...skikkelig morgengretten, haha;)

Lene sa...

Så fint rom Em kommer til å få nå! heldige, lille prinsessa!

Deler dere seng for tida nå da? ;_)

Bea sa...

Titt tei:o)

Så spennende det skal bli å følge med på opussingen.


Klem fra Bea

Guttemamma sa...

Utrolig mens det står på,men en lykke når det er gjort..gleder meg til å se!!

rod i hob sa...

Spennande!!
E midt oppi oppussingsprosjekt sjølv... -Jammen mykje arbeid!!

Trøste meg med at det blir superkjekkt når det er ferdig!!

Ha en fortsatt fin kveld!!