søndag 25. oktober 2009

Feeeerdig!!! Nesten...

Da er man faktisk nesten i mål!
Her er et før-bilde av rommet med den fjonge brystningspanelen. Aldri vært noen stor fan av det - så det var deilig når jeg endelig bestemte med for at den skulle vekk!

Her er snuppeluppa i gang med å støvsuge rommet sitt, FØR vi skulle begynne å rive! Like greit å ha det pent og rent med en gang, eller hva???

Og så gikk no dagan... Når brystningen kom ned, så man jo at den forrige eieren hadde tatt en liten snarvei og lagt gulv etter at panelen var kommet opp. Ergo mått man ha nytt gulv også. Kunne jo ikke ha en glippe på nærmere 10cm på gulvet... Og det bel bare sååå lekkert!
*notat til meg selv : skal ha slikt på mitt soverom*
Her kommer da noen bilder fra slik det har blitt:


Vi har satt ubehandlede panelplater på veggene og malte de i den fargen vi ville ha. Vår heter LETTHET og minner mye om,- ja, hvit? *ler* Når veggene ble malt, så jeg jo hvor skrekkelig møkkete den forrige fargen var. Enda jeg faktisk trodde den var ganske lys... Fysj og skam.

Vi har skaffet oss ny innredning i garderobeskapene, men dessverre så fikk vi ikke alt vi trengte på en gang. Ikke på den andre turen til Ikea, heller - for den sakens skyld. (Men det ble gelé!) Men det meste er på plass, og vi har kunnet få ryddet endel på plass. Gjenstår å få alt på plass der vi vil at det skal stå og så får vi skru ting fast i veggen etter det! Det er sååå koselig der inne nå!
Som små rååsssa prinsesser seg hør og bør, så har denne en lysslynge på sengen sin. I rååsssa roser - såklart. Og en ny rååsssa skirvepult har kommet inn, da den gamle hvite kommoden forsvant ut.

Nå skal jeg med verdens beste samvittighet, sette rumpikummen ned i en sofa. Her skal jeg sitte resten av kvelden og slappe av og kose meg. Lysene er tent, og jeg er klar for å nyte det siste av denne frihelgen. Gjør det samme, jenter!!!

7 kommentarer:

home 4us sa...

Ååå det ble utrolig flott. Kan tenke meg at det er ei snuppe som får sove godt i sitt nye soverom:)

simmas hus sa...

Det ble jo utrolig flott !!

Frøken Englefjes sa...

Flinkiser som blir ferdig så fort! Og jammen ser det ut som det har blitt veldig fint også...forelsket meg helt i gulvet deres jeg;)

Lindas hus sa...

Så flinke dere har vært og resultatet snakker jo for seg selv! Kjempe fint ble det. Og fargen skal jeg sjekke opp selv til soverommet mitt. Ha en flott uke. Linda

lillelise sa...

Hei!
Så fint det ble, lyst og lekkert. Tenker det var ei som ble glad for så fint og nytt rom.
Ha en fortsatt fin kveld

Anja Holt sa...

Milde gale mattias, dette var ett flott rom!!! Synes du burde unne deg en massasje, hehe, min forrige "kunde" anbefaler. Du kan være stolt av dette arbeidet, lekkert!

Løvetann sa...

Åååå kor fint det blei! Tippa prinsesso er fornøyd nå. Deilig å bli ferdig med ting, eg blir gal av oppussing og rot men du hendelse kor kjekt det er etterpå!

Smil fra L