lørdag 8. september 2012

Nye husdyr!

Det er jo ingenting å legge skjul på at vi er dyrekjære her i heimen... Aller helst skulle vi hatt huset fullt av dyr, men noen ganger lar det seg stoppe av allergi. 
Nå er vi jo så heldige at vi har en antiallergi hund - Baldern, og det er topp. Ingen kløing, ingen nysing - bare kos og moro.
Og så er det fiskene våre. De har vi hatt leeenge. Faktisk så lenge at det er reproduksjon over hele linja. Fiskene yngler som bare det, så det er vel et tegn på at de trives her hos oss.


Og så: de nye tilskuddene i heimen - pinnedyr! Igår var vi nemlig og hentet 7 små snupper hjem til oss. Alle er hunkjønn - så det passer fint!
Snupsi er i ekstase - dette er toppen! ( I allefall for en stakket stund, før interessen starter å dale...?) Vi var nemlig så heldig å få de! En bekjent av meg får nemlig pinnedyrbebiser i fleng og hadde litt veeel mange. Så nå bor de i terrariet inne på rommet til Snupsi. Den søteste er Martine (på hånden øverst) for hun har nemlig bare 5 ben. Hittil. Det skal visst vokse ut igjen ved neste hamskifte...
Hva gjør man ikke for at barna skal bli lykkelige....?

Legger til at det er en pyttebitteliten pinne der nede ved håndleddet til Snupsi...

1 kommentar:

Brannmannsfrun sa...

Hallo.
Vi har maaaasse flere hvis dere vil ha flere..
Begynner å bli rimelig lei disse pinnene som jeg må dulle med hele tidem :)
Gutta har ikke så mye interesse lenger..

Har dere fortsatt alle??
Klem :)

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...