torsdag 18. februar 2010

Daffedress?


Bilde : Illusion.no

Daffedress. Hot ot not??? Jeg får ikke helt bestemt meg, jeg... Skal vel ikke akkurat legge skjul på at det er digg noen ganger å hoppe oppi mykt treningstøy som ikke klemmer her og der - men jeg er ennå ikke heeelt fortrolig med en slik daffedress.
Det hjalp ikke særlig på synet på en slik dress etter at jeg så en godt voksen - middelaldrende kar vase rundt i en RÅÅSSSA slik på Health & Beauty messen forrige helg, heller. Mannen gikk rundt med en plastikkpose godt klistret i hånda og hadde et monotont blikk. Stakkars, jeg er ikke heeelt sikker på om alt sto helt bra til, altså. Men det var disse dressene, da. Er det et tenåringsfenomen, eller er det ok at vi litt over tretti bruker en slik??? Nei - jeg får liksom ikke helt bestemt meg....

7 kommentarer:

hverdagsgodteri sa...

he, he..jeg synes de dressene ser rimelig ille ut. Værre enn å trekke på seg en joggebukse. Så nei, synes ikke vi over 30 bør å i sånne.;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Kun til hyttebruk! :-)

Bossa sa...

Det må da være deilig å daffe rundt i en sånn dress hjemme. Men på byen, nei. Kunne godt tenkt meg en sånn og jeg er 56.
Ha en super helg. Klem :O)

Fröken Vit i Madickenhuset sa...

Hej!

Jag skulle kunna tänka mig en sådan där mysdress i rosa och gå omkring och skrota i här hemma...
Undrar bara om den är bekväm när den sitter ihop.
Jag menar om man kan sträcka armarna upp i luften, utan att det stramar någonstans...fniss.

Men härlig ser den ut!

Må så gott och ha en underbar helg!
Kramis!

Anja Holt sa...

hjemme, ja. ute, definitivt nei!!!!

Siv sa...

Ja Lena vi over 30 kan også ha en slik dress:-) men bare når vi er hjemme alene:-):-)

Nina sa...

Jeg går i sånn og jeg er over tretti :) jeg stjeler datteren min sin, og vettu, de er kjempedeilige å gå med :) Når folk kan gå ut i todelt joggedress, kan jeg gå ut i hel joggedress :)

Kjempekoselig blogg du har forresten :)

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...