tirsdag 5. mai 2009

Møbler til entreen...


Bilde : www.WhiteLiving.com
Det er jo gjerne slik at når pungen er tom, da har vi lyst å shoppe! Jeg er vel intet unntak fra den regelen! Men jeg får nok nøye meg med "vindus"shopping. Meeen - det er jo faktisk like moro det også!

Jeg har jo pusset opp i entreen min. (Hvilket minner meg på at jeg faktisk har glemt å legge ut noen skrytebilder. Notat til meg selv : huske skrytebilder av gangen!).
Joda, man ser etter møbler som hadde vært fiiine. Og jeg har funnet to varianter av noe jeg kunne tenke meg. Det kan ikke bli begge deler - for det er det rett og slett ikke plass til. Jeg heller over mot kommoden, den syntes jeg var lekker... Og smal nok til mitt forbruk.

Bilde : www.WhiteLiving.com
Jeg sier enda godt jeg har funnet dem på nett. Får vel ikke tak i de her en plass - så det passer lommeboka mi bra! Haha.
Men fiiiine var de!

3 kommentarer:

Frøken Englefjes sa...

Uff, fikk helt vondt av deg da jeg leste innlegget under...sender deg hvertfall noen gode tanker i den grad det hjelper. Og du? Det er helt greit å klage litt på bloggen inni mellom, jeg er ganske lei av den "superperfekteboblen" som ofte er her inne...sånn, da fikk jeg klagd litt også;)

Møblene var superlekre, det er jeg OGSÅ enig med deg i!

Unknown sa...

Veldig lekker kommode:)

Det kan være greit med litt vindus-shopping i blant også:)

Ha en flott dag.
Klem

LIVS LYST sa...

Kurv og hvitt vet du! Det er helt topp. Kjempe fin.

Hilsen L-jo

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...