torsdag 7. mai 2009

Før og etterbilder!

Ja, da har jeg endelig fått somlet meg til å finne frem før og etterbildene av gangen! Og jeg har nok tenkt på å male den leeenge - for førbildene ble tatt allerede i august i fjor... *ler*Slik så det da ut før. Egentlig var jeg veldig fornøyd med fargen på veggen - den var uvanlig og egentlig veldig fin. Men på en så liten hall/gang, så slukte den mye rom. Så da var hvitt - eller CHI - som fargen heter, mye bedre!!!

Og slik ser det ut nå! Jeg er så utrolig fornøyd. Myyye lysere og mer åpent. Neste prosjekt å gå løs på er soverommet mitt - men det tror jeg jammen jeg skal sette bort til noen håndverkere. Altfor mye jobb for meg å gjøre...

Nå tror jeg at jeg skal logge meg av, for det tordner rett over hustaket her... Er ikke nervøs for været, altså - jeg digger lyn og torden - men det er vel kanskje lurest å la maskinen være av når det smeller som verst???

3 kommentarer:

LillaLykke sa...

Så lyst og lekkert det ble! :)

Fru Fjeldhammer sa...

Så fint det ble...
Klem

Kristine Dall sa...

Kjempelekkert! Ble som et helt nytt rom jo, det virker så mye større. Jeg la også merke til de nydelige detaljene i listverket. Meget pent ;)

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...