mandag 4. mai 2009

Hvordan få en bedre inntekt?

Mmmm - det er mitt store spørsmål denne uken?
For nå begynner jeg å bli så realt raka blakk at jeg har lyst å sette meg ned å gråte... Her har det gått av snart alle sparekontoer jeg har, og nå er det lite igjen. Når jeg begynner å bruke kredittkortet - DA er det tomt. *sukk*

Å være syk er ingen gratis-greie her i Norge. Samtidig så burde jeg vel være hoppendes glad for at det faktisk ER i Norge jeg er syk... Mye får vi dekket - annet får vi ikke. Jeg går for tiden under IKKE-dekke behandling, og skjønner snart ikke hvordan jeg skal få det til. Fysio er DYRT og det ser ut til at man må ha det LENGE. Her hos meg har visstnok ting brygget seg opp over lang tid - og til slutt sa bare skrotten "Døh, nå er're nok!"

Og en annen ting - bil på EU-godkjenning er heller ikke gratis. Har nemllig hatt bilen på service idag. Bare kontrollen i seg selv koster jo en femhundrelapp, og det er uten mva. I tillegg må jeg skifte bremseskiver og klosser - og bare det koster nærmere 5 store lapper... Jammen godt jeg har ut september på meg til å få det fikset.
Når man i tillegg må ha oljeskift og filter også - så rasser pengene ut. En ting jeg egentlig ikke skjønner, er at motorolja skal koste mer enn en god flaske årgangsvin??? Klart, det koster vel litt å få den seige gamle gugga UT av bilen også...??? Bare motorolja i seg selv kostet nærmere 900,- Kunne helt sjampis på tanken i stedet - så hadde jeg kanskje vært en staselig bilist...?

Staselig, ja. Det hadde jeg nok vært. I allefall helt til jeg skulle kjøre inn i garasjen. For der var det nemlig to elektrikere som hadde rigget seg litt klønete til. Klønete nok til at jeg klarte å ripe opp hjulskjermen bak på bilen - og å lage en bulk da jeg kjørte inn. Jeg skulle f***en meg kjørt over de idiotene i stedet!!! Så nå sitter jeg her og er dyster, lei meg og BLAKK. Ikke rart en stakkar har skikkelige nakkeproblemer, spør du meg!
Så nå er det store spørsmålet - hvordan få en bedre inntekt???
Her kommer en liste med noen ting jeg har tenkt :
  1. Shoppestopp - litt vanskelig, siden jeg egentlig ikke shopper så mye...
  2. Selge gullsmykkene mine på E-Bay. Mmmm - særlig noen gidder å kjøpe de småtteriene jeg har...
  3. Finne meg en sugar-daddy???
  4. Bare handle First Price - og ha lyset av? Leve på nudler og macaroni?
  5. Droppe Thailand-turen jeg har bestilt... Yeah, right!!! Særlig!

Nei - skal jeg være helt dønn ærlig, så velger jeg faktisk å bruke pengene mine på en skikkelig ferie. Det er nemlig det eneste "store" jeg unner meg. Ikke handler jeg merkeklær, ikke bytter jeg ut møblene mine ofte - og ikke er det byturer eller restaurantbesøk som står på lista mi. Så ferien min skal ingen ta fra meg! Da får jeg heller satse litt mer på konsultentvirksomheten min og designet mitt innen scrapping.

Men andre tips, råd og gode idéer mottas med stor takk!!!

NB - Beklager at dette ble bare klaging, men her brukes bloggen som klagemur. Det hjelper litt å få alt ut, pluss at det er godt å få litt feedback!

4 kommentarer:

Frk .Fischer sa...

Bare klag du..få det ut...synes det er bra du letter hjerte jeg da, og enig med deg..fysio er ikke billig, selv om jeg er under dekket beha. så svir det litt...så må jeg til tannlegen på sikt og..blæææææ...Vel hold motet oppe, det løsner til slutt for snille jenter..og det er du!!! Sender en go klem ..

og..norgesglass kommer seinere..må bare få hentet de..

Guttemamma sa...

Give it to me...
- homeparty..?? Sikkert ikke så lett når du har lillemor..
-Et eller annet nettbasert som du kan gjøre hjemmefra...
-blogshop med kort eller noe fint du har scrappet.
-telefonsalg (blæh)
-sugardaddy(mere blæh)
-bønn...
dette ble bare fjas,skjønner at dette er veldig slitsomt. Støtter deg i å reise...lever lenge på sånt!!
Klem

Anja Holt sa...

Finner du en løsning håper jeg du legger den ut i bloggen. Selv tror jeg at jeg kommer til å gå for firmabil om jeg får tilbudet, faste forutsigbare utgifter og INGEN overraskelser. Det kan jeg like, etter x-antall lapper ut.

Men du får vel dekket fysio når det går over ett visst beløp (2.500 kr om jeg ikke husker feil). Kom deg til PLUS!

Solveig sa...

Kom på at du må si fra hvis tingene i nakken ikke har løsnet etter 17 mai, for da har manuellterrapauten min mulihet til å "skvise" deg inn i timeplanen. Da betaler du 200,- pr gang - kan det hjelpe??? :D

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...