fredag 8. november 2013

Har tatt en pause fra det meste...

Det er bare å innrømme det - her har man tatt en pause fra det meste...
Ting har skjedd på flere arenaer samtidig, som gjør at man bruker den lille energien man har på de områder der den trengs mest, og jeg ser jo at det ikke er på bloggen...
Til tross for at dagene tilbringes hjemme for tiden, og dessverre ikke på jobb - så er det nå lenge siden jeg har vært innom noe som helst som har med blogger å gjøre, langt mindre blogget innlegg selv. 

Jeg har vel nå bestemt meg for å bruke bloggen som et lite hjelpemiddel til å få mer overskudd, om enn så rart det kanskje høres ut... Det er på tide å kanskje få ut ett og annet innlegg? Så får man se om noen der ute har noen nytte av at man skribler ned et par ord eller to. Det blir igjen tanker om mangt, idéer og oppskrifter - kort sagt de hverdagslige historiene.

Håper du henger med.

2 kommentarer:

Lappeteppet sa...

Julens budksap, vil du være med så heng på!

adales verden sa...

Ja kan være fint å ta en pause fra hverdagen,titte inn hos andre og få andres støtte på egne ting. Ønsker deg inderlig god helg!

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...