fredag 15. november 2013

Ja, jeg er avhengig...

Ja, for jeg ER faktisk det...
Hva da, tenker du sikkert nå - men begynner å ane hva det kan være ut fra bildet jeg har postet.
Jeg sitter altså her, i et inneklima som kanskje ikke akkurat nå er det beste. Det fyres. Ute er det litt rått, bittelitt kjølig - ikke mye - men nok til at vi ikke har vinduer på full pip.

Jeg tenker på det nesten hele tiden. Bare ha det. Føler meg utafor om jeg ikke får det. Klarer ikke stoppe... Tenker på hvordan jeg kan klare å skaffe meg det...

Hva er det egentlig jeg snakker om? Jo, LEPPEPOMADE! Eller gloss, eller krem eller balm. Sitter her i skrivende stund, tørr som et uvær på leppene, forsøker ikke å gnu dem mot hverandre. Bare for å kjenne at det føles TØRT. Kjennes stivt ut om jeg forsøker å dra på et smil... Gosj, dette er ille. Dette må Googles. Hvilket unikum av et middel kan jeg bruke for å få myyyyke, herlige kysselepper? (Ingen vits å hiiige etter kysselepper, på det området er det litt magert, men Snupsi setter kanskje pris på at nattasussene ikke føles som sandpapir???) Jeg leser at man IKKE kan bli anhengig av leppepomade. Og jeg leser at man KAN bli avhengig. Du verden. Det føles i allefall akkurat nå som om jeg ER avhengig. For om jeg kikker meg rundt her jeg sitter så ser jeg følgende : en gul EOS, Elisabeth Arden´s Eight Hour Creme og Rosebud Salve. Pluss at om jeg kikker oppi strikkekurven min, så finner jeg skikkelig ekte vaselin på boks også.
Visste du forresten at det finnes en gruppe man kan melde seg inn i? LIP BALM ANONYMOUS Tror jeg må inn der for å finne ut hvordan jeg kan bli kvitt avhengigheten min...

Hva har du av leppeprodukter? Og hvor mange finnes i din nærhet akkurat nå???

3 kommentarer:

Avdeling Holt sa...

I skuffen på jobben har jeg en Blistex (rosa) for når leppene er såre og trenger pleie, en Lypsyl gloss for fresh feeling og en rød lipgloss for møter som krever litt ekstra. I veska har jeg en Purelan salve for såre lepper og nok en Lypsyl gloss samt en leppestift.

Meld inn meg også.

Ida sa...

Er helt avhengig av å smøre leppene mine etter tannpussen om kvelden... Lipsyl er fast på nattbordet mitt! Og i vesken i tilfelle jeg overnatter borte... Meld meg inn..!

Elisabeth, innerst i veien sa...

MÅ ha med Lypsyl. Etter testing av diverse leppepomader, kommer jeg alltid tilbake til grønn Lypsyl. Så ja, det er flere av oss.