onsdag 4. januar 2012

Alle de tingene man skal, skal ikke...

2012 er jo her med sine blanke ark og nye muligheter. Og vi bloggere er vel ikke noe annerledes enn alle andre her i landet. Vi setter oss disse nyttårsforsettene... Og jeg er vel heller intet unntak..? Det som er litt moro å se, er hva man har oppnådd i året som gikk!
Når jeg kikker tilbake på innlegget mitt fra torsdag 30. desember 2010 er det jo unektelig litt artig (les = haha) å se hva jeg hadde som mål for 2011. Følgende sto der på svart og hvitt :

Hva så står det på ønskelisten for i år?
Joda - sånn omtrent noenlunde ca akkurat nøyaktig det samme! Har startet året uten sukker og med moderat kosthold, og har tenkt å fortsette slik. Treningen skal også komme igang, bare doktoren min sier det er ok å sette igang...

Skal vi se hva man klarte...
 
  1. Ikke mer sukker - null godis. - Mnjaaaa - i en periode på fire uker klarte jeg NULL sukker, ja!
  2. Det samme gjelder forøvrig også potetgull - herunder snop! - Veel. Pottis er min store synd. Men jeg klarte med uten i de samme ukene som uten sukker. Så det er liv laga, i allefall!
  3. Kutte kraftig ned på karbohydrater. - Ja, her var jeg ganske flink. Og så syndet jeg innimellom. Nå blir det enten eller!
  4. Være like flink med trening - om ikke enda flinkere. - Jepp, var flink med trening, med opphold de gangene jeg ble syk, bare!
  5. Shoppestop, kanskje? - Dette er et punkt vi ikke skal skrive noe om. Moderasjon, kanskje?
  6. Mer tid i hverdagen, fikses med smarte fix-it løsninger! - Tid trenger man stadig mer av!

1 kommentar:

Else M@rie sa...

ja man setter seg nye ting hvert år. Noen blir de samme år etter år. Noe får man gjort å noe ikke dessverre..

Jeg har satt meg som stort mål å starte på igjen med scrappingen min.Det ble et labert antall i 2011, så 2012 får det bli andre boller!

Lykke til med det nye året!