lørdag 14. august 2010

Tanker og sånt...

Så har det jammen blitt lørdag alt!

For meg bare spurter tiden avsted - og til mandag har jeg ei skolejente!!! Vet ikke helt om jeg synes det er så innmari trist, jeg - for jeg ser at vi begge to har behov for en større utfordring i hverdagen enn det barnehagen har kunnet tilby på sisteparten. En epoke er over, og en annen er på vei inn. Nå begynner den virkelige hverdagen!
Jeg spurte henne her tidligere idag om hun egentlig var klar over at det bare var noen få dager igjen til skolestart, og om hun gledet seg - og jeg fikk et kjekt svar tilbake. "Slapp av, mamma - jeg SKAL gjøre lekser og bli god i engelsk!" Jaha - hva sier man til det, da? *ler* Kanskje man har en mamma som er litt over middels glad i språk?

En arbeidskollega av meg gifter seg idag. I den anledning kom hun til meg for å få fikset neglene sine for etpar dager siden. Slik ble resultatet! (De er litt blanke, har brukt en oljespray til sluttfinishen av neglene.)


Jeg håper du får en aldeles fantastisk dag idag, Elin - og så håper jeg at du klarer å huske på å nyyyte hvert eneste sekund! Jeg har hørt at denne dagen - om ikke annet - i allefal flyr fort avsted!
Lillesnuppa ville veldig gjerne gå og se for å få med seg Elin "prinsessefin"... Så om ikke lenge er vi avsted.

Carpe diem, alle sammen!

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, vips så har man en skolejente. Skal hun begynne på R. eller B. skole, lurer jeg på....eller kanskje St.? He, he,
Vi synes dette første skoleåret har gått veldig fort. I fjor syntes jeg andreklassingene var så store, nå er det vårt troll som er en så stor en....Lykke til med skolestart på mandag!

Anja Holt sa...

Vilde misunner nok vesla di. Hun er nemlig skoleklar for lengst. Hun har jo fått 6-års jeksler allerede! "Mamma, kan jeg begynne på skolen nå, da"?

Tiden flyr, det er godt det bare er ungene som blir eldre mens vi holder oss like godt!