søndag 28. februar 2010

Man lever da - på et vis...


Bilde : CastalLiving.com

Jada, man lever!
Har hatt fokus på meg selv nå den siste tiden, for det trengs så virkelig! Jeg går igjennom mye som krever innsats på den private fronten - og det er jammen godt man har en liten oppspart bonus å ta av - for å fighte systemet er neimen ikke lett!!!
Derfor kunne jeg godt ha tenkt meg litt egentid og litt spa-behandling nå... Bare bli dullet bort etter alle kunstens regler! Jeg trenger det!!!

Ellers er man vel også litt lei av all denne snøen som til stadighet laver ned... Jeg gikk til sengs igår kveld, men snøen fykende utenfor vinduet - men jammen har det ikke blitt blå himmel og sol idag!!! Resultatet av snøføyka er en snøhaug på balkongen om snart er like høy som meg, selv, den rekker meg nok til haken... Den forsvinner nok til mai engang - for det er bare å glemme å få opp døren, den er snødd fast for lenge siden. Regner med at det er flere som har det slik, så jeg klager ikke så mye over det. Nå tar jeg dagen idag med litt vårfølelse, og så er jeg lykkelig for det.

Men nå skal dagens starte, og jeg skal gjøre tøyeøvlesene mine før kaffen skal i koppen.
Ha en aldeles strålende dag der ute, søte blogiser!!!

3 kommentarer:

Guttemamma sa...

Hei Lena!!
Så godt å høre at du har tatt tak i ting,skjønner godt det er slitsomt...stå på,dette klarer du!!!
Ja,tenk at det har sluttet å snø...tror jammen jeg skal våge meg ut i dag:)
klemmer

Anja Holt sa...

Kan komme hit for massasje om du vil, minispa? gårsdagagens gjest sovnet...

Løvetann sa...

Heisann! Lurer på kor det e blitt av deg? Ta ein titt inne på bloggen min då...

Smil fra L

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...