torsdag 4. mars 2010

Oioioi - her skjer det ting!!!


Bilde : Ving.no

Etter å ha vært igjennom en reise som har gått mye opp og ned de siste dagene (og ukene), så skjer det plutselig veldig mye på kort tid!

Oppholdet mitt på FRISK-gården ble litt kortere enn først antatt, ikke fordi jeg ble frisk - men fordi NAV muligens tuller litt veeel mye i noens øyne. Og det er alltids en part som sitter og blir berørt av det, og i dette tilfellet er det meg... *sukk* Men det har jeg ikke tenkt å skrive om her. Kan ikke bare klage, heller!!!
Når ting ikke heeelt går ens vei, da må man søke etter løsninger! Og i godt samarbeid med styreren på jobben - så har jeg fått innvilget ferie. Dog kanskje litt raskere enn jeg hadde antatt i år - men jeg har fått en gyllen mulighet til å hente meg skikkelig inn! Så om ikke veldig mange dager bærer det atter en gang avsted til varmere strøk! Familien har vært så snille og sponser oss med tur - kun for at mamsen skal bli frisk!
Vi får se om vi får til å oppdatere Reisejournalen denne gangen!!!

Helt på tampen må jeg bare si at det føles ut som om det er en grunn til at dette skjedde. jeg vet ikke helt hva det er, men jeg er veldig spent på hva som kommer til å skje...

6 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Åh, Lena! Håper det går bra med deg innerst inne også!

God tur og slå på tråden om du føler for det og husk, hvis frøkna har lyst til å komme på overnatting eller besøk, så synes vi det er bare hyggelig!

klemmmer i fleng

familiens Johnsens hverdag sa...

God tur. Håper dere får en super tur:D

God bedring og håper sol og varme vil hjelpe deg masse:D

Leste om frisk gården i avisen og tenkte på deg. Kjedelig at de tuller sånn. Men flott at du ikke fokuserer på det negative:D Stå på Lena:D

Lillesnupp og jeg sa...

Så deilig - det fortjener du!

Håper du finner tilbake til godformen!

God bedring!

klem

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så hyggelig! God tur til varmere strøk. ☺

Frøken Englefjes sa...

Ååååå, det unner jeg deg på alle måter! Jeg skal også snart ut å reise, jippi!!!

Anja Holt sa...

Så utrolig deilig det hørtes ut, da? Ta vare på de rundt deg, ved å ta vare på deg selv! Stor klem!