onsdag 10. februar 2010

Get sine tullerier...


Etter etpar dager uten verken hjemmetelefon eller internett, måtte jeg til slutt ringe GET igår...

Og det er ikke bare-bare. Noen som har ringt til GET kundeservice noengang? Hva er egentlig gjennomsnittlig ventetid??? Vel - etter endel minutter på vent (kanskje ca. sånn 15?) så får jeg beskjed på svarer at det er litt mer enn forventet ventetid for å få svar, og man kan bli ringt opp om man legger igjen nummeret. Det er jo iogforseg flott - men igår var det akkurat en grunn til at jeg trengte å bruke telefonen... Og det har seg jo slik - man får informasjon fra GET, kan skjønne - at de bare gjør et forsøk på oppringing.
Jeg holder meg da klokelig unna mobiletelefonen, den ligger rett ved siden av meg - klar til å bli besvart på ett blunk. Hva skjer? Joda - det tar 1t og 40minutter før det endelig ringer! Og det midt i leggetiden til snupsilille! Og hun tuller og fjaser og skal sitte på ryggen til mammaen sin nettopp da jeg er nødt for å snakke med kundeseservice... Stakkars mann i andre enden, sier jeg bare. Takk og lov var han både hyggelig og morsom, så det gikk til slutt greit. Og såklart det var noe tull med telefonlinjen min... Andre gang dette skjer på kort tid - og jeg lurer egentlig litt på hvordan det kan ha seg at det blir slik krøll...? Verre var det med nett tilkoblingen min, for den skulle være optimal, den... Og det skal jeg love dere at den ikke var! Men etter mye om og men, og krabbing under skrivebord og røsking i router - så kom jeg til slutt på nett jeg og.

Du verden så hjelpesløs man blir uten både telefon og nett! Hva gjorde vi egentlig før i tiden? Sendte vi alle røyksignaler og trodde på tankeoverføring.....???

2 kommentarer:

Bossa sa...

Så irriterende!!!! Og hva vi gjorde før?????? Tenke-tenke..... Jo..Vi savnet hverken telefon eller internett. Vi visste ikke hva det var.... (Det er ikke mange årene siden telefonen kom i alle hjem heller)
Ha en super dag.
Klem :O)

Løvetann sa...

Livet var MYYYYE lettere på 80-tallet. Jeg blir av og til helt sprø av alle tekniske remediene jeg har gjort meg avhengig av. Elsker det når det funker, spyr når det streiker.

Smil fra L