lørdag 12. september 2009

Rosa kontra grå...


(Bilde Target.com)
Det er så viktig som det blir sagt : man må ha noen grå dager - for at man skal ha rosa!!! Igår hadde jeg en grå dag. Idag er den ikke fullt så grå. Nå er det mer litt nyanser av rååsssa. Og dere vet jo allerede at jeg er ei jente som er mer rååsssa enn grå! Og kanskje mer rååsssa enn hvit også. Så kanskje jeg rett og slett skulle være Rosa Linje i stedet? *ler*

Det er ikke alltid like greit å være alene - når ting skal gjøres. Jeg har ingen mann som kan hjelpe meg ut med de daglige gjøremålene (kanskje ikke alle menn som gjør det allikevel? *fnis*) og da må jeg faktisk gjøre det selv. Ellers blir det ikke gjort. Tviler vel kanskje på om en mann hadde tatt frem muffinsformene og laget muffins til oss - men you get my point? Det er VI jenter som regel som må ta tak i ting. Og det er det jeg gjør etter beste evne. Være seg om energiivået et der eller ikke. Jeg kan sette meg ned og klage - noe man kanskje gjør litt i hverdagen - men jeg prøver å holde det meste av klagingen bortevekke herfra. Da forsøker jeg å blogge om hyggelige ting i stedet. Ting som gjør meg glad. Ting som gjør at jeg slapper av. Det er det som gjør at dagen går, eller hva? Så idag skal jeg nyte dagen med beste samvittighet. Vi skal i selskap senere idag, og da skal jeg mumse i meg masse kake. Samtidig skal tut-tuten min (min fantastiske blå Renault) få seg nye sko, så den skal være rett skodd for kommende tider. (Les= nye bremseskiver og bremseklosser) Ellers blir jeg også nektet å kjøre på norske veier og det er jo kjedelig. Slikt kan man ikke ha noe av.
Et nytt og sunnere liv kan jeg starte å leve på mandag. Da blir det igjen null sukker og mindre karber. Ja, jeg kan jo bare drømme...

Og gårsdagens legebesøk resulterte forøvrig i en rekvisisjon til MR og bittelitt mer friskmelding. Nå er jeg 40% frisk! Hurra!

4 kommentarer:

Brit sa...

Her jeg bor akkurat er det ekstremt GRÅTT, storm og regn på kryss og tvers- skulle gjerne fått sett f.esk noen RÅÅÅSA skyer i landskapet akkurat no.
Glad for støtte erklæringen om hyller som må bort og ja enig de er gedignde støvsamlere. ENda en god grunn til å stable de unna:)
Håper din lille blå bil for kjøre videre rundt på de norske veier etter en liten oppshinig:)

Frøken Englefjes sa...

Hei på deg!

Det ER lov åklage litt, så bare gjør det når du føler for det og ikke har dårlig samvittighet når du poster et innlegg med "klaging". Jeg ser ikke på det som klaging egentlig...livet er ikke rosenrødt hele tiden og det er vanskelige, tunge og vonde sider av livet som kanskje må til for at livet skal være interessant? Det høres litt rart ut, men alt i alt er det jo tross alt sånn for de fleste. Og kanskje kan du legge det fra deg på bloggen, det hjelper jo å skrive og snakke om ting?!?

Så "SYT" i vei...

Anja Holt sa...

Elsker vinklingene din på friskmeldingen! Min mann lager ikke muffins, han lager ikke kaker i det hele tatt, men jeg beholder han alikevel.

Lev på din rosa sky, nyt kaker og fine dager. De grå kommer og de grå går, ingen fare så lenge de er i undertall.

God aften!

Anne sa...

Nydeleg sengesett! "Klageinnlegg" er verkeleg lov, for ein kan ikkje vere hundre prosent nøgd 365 dagar i året:) Hjelper ofte å skrive det ut:)
Klem Anne i www.anneskaar.com:)