onsdag 16. september 2009

Høsten er her!


Ja, nå er det faktisk ingen tvil lenger!
Høsten er her. Det har blitt kaldere i lufta, idag morges var det til og med frostrøyk når vi pustet...Det begynner å bli litt ymse farger på det som er igjen av blader på trærne - og ja, den er over oss for full rulle!
For meg er det alltid litt nostalgisk (om jeg kan bruke det uttrykket) når jeg innser at sommeren definitivt er over. Jeg elsker sol og varme, og fryser bare gradestokken smetter under 10 grader C. Idag var ei heller noe unntak. Lengtet etter vanter på jobb idag, faktisk! *ler*

Men - det fiiiine med høsten er jo mørkere kvelder... Mer innekos! Stearinlysene er tent hver kveld, og flere kopper med te inntas med andakt og følelse. Til selskap av Lisbeth i sofaen. Salander sådan. Har nemlig fordypet meg i bok nr. to av herr Larsson - og det er grunn nok til å være opptatt på kvelden etter at snuppa har krøpet i seng. Akk, så spennende - sier jeg bare! Man har jo knapt tid til å følge med på favorittprogrammene på tv... Langt mindre har man tid til å åpne den bærbare! Skal bare lese ferdig boken, så har dere meg oftere på plass igjen! (Forøvrig så har jeg bok nr. 3 liggende klar...)

Ønsker dere alle fortreffelige høstdager! Her får man gjøre det beste ut av det til å nyte de til max!
De flotte bildene er forøvrig hentet fra nett...

3 kommentarer:

Flittiglise sa...

Høsten er her ja., ingen vei tilbake. Mørketiden er jo SÅ koselig:) Koselige bilder. Ha en flott kveld. SMil fra Lise

Brit sa...

Jeg hadde min Salander periode i vinter, pløyde meg igjen 3 stk på en mnd! Takker for hyggelig tilbakemelding på bloggen min i dag. Jeg skal finne strikketøyet og slumre meg godt i sofakroken:)
kos deg videre med Salander ( hvis en nå kan omtale de bøkene som "koselig" :) )

hanaborg sa...

Altså, de bøkene burde komme ut med advarsel... man blir hekta!!! Bok nummer to kommer snart på kino!