fredag 11. september 2009

FREDAG!


Jepp - det er visst det!!! Og jammen er det deilig...

OBS - her blir det litt klaging!
Dagen idag skal brukes til å gå til legen. Igjen. Atter en dag. Det begynner å bli ganske kjipern å "vanke" på legekontoret og hos fysioterapeuten. Det er maaange kroner som ligger i kassa til disse karene. Forrige uke var ingen god uke. Denne uken har vært hakket bedre! Hver gang det kommer en bedre uke, så øyner jeg håp om at jeg snart skal bli frisk. For jeg har ikke lyst til å rundt med et evig press i pannen og en hodepine som ikke er noe koselig. Ikke blir jeg koselig heller... I en slik situasjon er det tøfft å være alene. Har ikke tall på hvor mange ganger snuppa har sittet for seg selv og tegnet eller malt mens mammaen hennes har ligget til sengs, fordi hun ikke orker å være oppe. Slikt er leit, og mang en gang har jeg grått når hun endelig er i seng om kvelden. Allikevel er jeg heldig som har ei jente som er ufattelig for seg for alderen og som er flink til å klare seg selv! Kanskje ligger det i genene, for jeg hadde det selv på samme måten, da mammaen min var mye syk når jeg var liten. Husker jeg laget full julemiddag til pappa og meg når jeg var 12 år. Og det var skinkestek med tilbehør, ja... Men nok om det!

Jeg håper dagens lille legebesøk blir ok. Jeg har vondt i magen før jeg skal dit, for jeg liker ikke å klage. Men denne gangen skal det bli bedre enn sist. Det skal.

Beklager klageinnlegget. Har forsøkt å poste om koselige ting jeg gjør for å løfte humøret litt. Denne gangen ble det litt klagings...

Ha du hatt ork til å lese helt hit, så ønsker jeg deg en fortreffelig weekend. Måtte solen skinne fra blå himmel! ...og takk for alle koselige tilbakemeldinger - dere gjør dagen min enklere med dem!

7 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

dette går så bra så...
lykke til!!
klem

Virre sa...

HÅper det gikk bra hos legen i dag!
Enkelte ganger så må man bare få lov til å klage litt :)

Håper du å snuppa får ei fin helg :)

klem

Anna Lisa sa...

Det er lov å klage også.
Håpa du vert fort frisk igjen.
Ønska deg ei riktig fin helg
Klem

Frk Fischer sa...

Det er jammen ikke greit alltid...og det er lov å "klage" viss livet var rosen rødt bestandig hadde det vært rart og..."grå"dager er lov for da blir rosa dagene så satt pris på..

God bedring!!! STOR KlEM

Guttemamma sa...

Jeg har lest alt...og synes synd på deg!! Håper det gikk bra i dag...god helg og klem iallefall

familiens Johnsens hverdag sa...

God bedring:D Ha en fin helg med snuppa:D

Anja Holt sa...

Jeg leste alt uten problem, og kan levende forestille meg hvordan det er å være alene når man er syk.... det er ille nok når man er to, jo! Godt vesla har arvet dine gode gener, og jeg tror ikke de har noe vondt av det selvom det ikke er drømmesituasjonen for noen av dere.