lørdag 19. september 2009

God morgen, Lørdag!


(Bilder : Dansukker.no)
Ja, jeg sier god morgen til dere alle og deler gjerne en chai og en latte! For her har allerede dagen startet. Og siden jeg ikke er så veldig interessert i Små Einsteins, så blir det litt tid til å kose seg med kaffe på morgenkvisten! Og vet dere - det ser allerede ut til at dagen blir fin! Jeg aner at solen stikker snart opp en tur, og himmelen ser ut til å bli blå - hurra! Det passer veldig fint, for idag skal vi atter en gang på den lokale brannstasjonen og kose oss. Det har blitt en årlig ting for oss, dette. Viktig å sette fokus på slike ting som man lærer der også!
Og etter det blir det litt familiære ting som står på planen - vi skal på besøk til oldemor. Det er alltid kos, så vi gleder oss her både liten og stor.

Ønsker dere alle en fantastisk lørdag, kjære bloggvenner!
PS - for de av dere som bor i nærheten av Oslogrensa mot Lørenskog, så er det loppis på Stigenga skole denne helgen!

3 kommentarer:

Frk Fischer sa...

Da deler vi en latte da...mmm nyter en nå, også skal jeg lære meg og lage ekte frappe..spnn starbucks...mm viss vi får til da..

Vi ses vel på brannstasjonen....

hanaborg sa...

Vi får besøk så det blir ingen brannstasjon på oss i år. Men det blir hyggelig okke som.

Anja

Frøken Englefjes sa...

Takk for koslig melding!
Liker du ikke små einsteins??? Jeg syns det er et fantastisk program, men så er jo jeg kanskje over gjennomsnittet interessert i sånne programmer i og med at jeg musikkpedagog...