søndag 29. mars 2009

Søndag kveld i heimen...


Så har søndagen senket seg over heimen her hjemme...
Riktignok har jeg ingen peis, men det er koselig nok her for det. Levende lys gjør mye, det! Det var mange levende lys her igår også - under Earth Hour. Var flink og skrudde helt av tv'n - dro ut plugger og kontakter, og skrudde av utelys. Var så koselig å sitte her og slappe av med den siste utgaven av BoBedre. Så at enkelte naboer også gjorde det samme - det var ørlittegranne mørkere enn vanlig ute når jeg så ut av vinduet.


I morgen begynner en ny uke. Nytt legebesøk.
Ny behandling av vonde muskler. I morgen skal jeg ikke gå ifra legekontoret før jeg har en henvisning til røntgen. Det har jeg bestemt meg for. Føler meg litt som en hypokonder, på en måte. Har ufattelige magesmerter, klarer ikke hverdagen uten piller som gjør meg både skjelven og trøtt - ingen gode dager akkurat. Men så langt er det ingen som vet helt sikkert hva som er galt, for ingenting er påvist. Gjør meg litt trist, det. Føler at jeg ikke helt blir trodd... Jaja, nok om det!

Jeg gleder meg til å gå i postkassen i morgen! For jeg tror det snart ligger en pakke der og venter på meg... Skal legge ut bilder når pakken er mottatt, jeg!

Nå kal jeg ta meg turen litt rundt i blogglandia og se om det ikke er noe som kan løfte min "spirit" litt!!!

Ønsker dere alle en flott og vårlig kommende uke!

7 kommentarer:

Unknown sa...

Så koselig bilde :)

God bedring, jeg håper de finner ut av ting. Slitsomt å ikke vite hva det er når man ikke føler seg bra.

Ha en fin uke :)
Klem Linda

Guttemamma sa...

Ønsker deg masse lykke til morgen!! Klem

Frøken Englefjes sa...

Uff, skjønner at det er kjipt å ikke vite hva det er og ofte er det jo sånn at de (les: vi) som IKKE er hypokondere føler seg som en, men det har du ingen grunn til! Stå på, ikke gi deg og lykke til imorgen;)

rod i hob sa...

Hei!
Ikkje gi deg før dei finner ut kva som er gale!! Har du blitt testa for matintolleranse?? Har ei venninne som har slitt meg vondt i magen over lengre tid -ho har nettopp starta en "diett" for matintolleranse. Og det går veldig greitt. Litt kjedelig -for det er mykje ho ikkje kan eta. Men magen er bedre :-)

Lykke til i dag, og GOD BEDRING!!

Anja Holt sa...

Jeg vet ikke hvor du går hen, altså til hvilken lege, men jeg kan virkelig anbefale min lege på Volvat... hun er fantastisk... Det hun ikke finner ut, det kan ikke finnes ut. Send meg en mail om du vil vite mer. Ønsker deg riktig god bedring, og fysiogutten... han er MIN! *ler*

LIVS LYST sa...

Å så koselig å ha plassert sofan foran peisen sånn. Det drømmer jeg om å få til en gang også...!

Ha en fin dag.
Hilsen Ljo

Ingunn sa...

Hei, Ikke gi opp. Har du forresten prøvd å trene annenhver dag? Det hjalp for meg som har vært bra i 20 år nå. Hadde stressmage tror jeg. Vondt var det, og irriterende. Lykke til videre. Klem

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...