onsdag 11. mars 2009

Bursdagsjenta mi...

Jeg lovte å legge inn et bilde av 5-åringen min...
Her er hun avbildet i barnehagen - stolt som bare det med Askepott-krona si! 5 fingre opp - bursdag er topp!Den mest spennende bursdagsgaven var nok hull i ørene... Så stolt!

Ellers er jeg nå kommet meg på aktiv sykemelding - og godt er det. Da kan jeg føle på kroppen når jeg selv orker eller ikke orker jobbe. Planen er å jobbe litt hver dag - for å holde meg i litt aktivitet. Skal være flink til å lytte til kroppen (det er en ting jeg overhodet ikke er flink til...) og ta det med ro. Fikk behandling på mandag - ny og banebrytende teknikk - som visstnok har god virkning på de fleste som prøver. 80% merker bedring etter 3-5 behandlinger. Meeen 10min koster 660,- *sjokk* Så det er best at dette funker, altså!!!

3 kommentarer:

home 4us sa...

Gratulere med bursdagsbarn.
Fin jente med hull i ørene.
God bedring til deg. Det er ikke gøy å bli gående å hangle på den måten. Har vært der før og vet det er slitsomt.

Klem:)

Frk .Fischer sa...

Det var ei fin bursdags jente...Fin krone og!!

Ønsker deg lykke til med behandlingen..jeg begynner fysio på mandag...sliter selv, så dette du har prøvd hørtes spennede ut..men svin dyrt da..huff !! Får du dekket det etter egenandelen da?? eller er det alternativt beha.? Lykke til hverfall og ja lytt til kroppen....

Anonym sa...

Grattis med den søte 5 åringen din :) Kjempesøt!!!

Leit å høre at du ikke er helt i form & frisk, ta det med ro og kom til hektene igjen, ikke stress og gjør som alle forventer, lytt til kroppen og ta den tiden du trenger!!!

Klem klem

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...