søndag 1. mars 2009

Sjokoladekaffe på morgenkvisten!

Ja, her har dagen startet for vel og lenge siden... Jeg har fremdeles ei snuppe som står opp lenge før sola - og noen ganger er det litt veeel drøyt på en søndags morgen. Men, så tenker jeg som så : jeg får jo litt mer ut av en koselig morgenstund! Og idag så har det blitt sjokoladekaffe på mor - og varm sjokolade på lillemor!


Lena's sjokokaffe - 2 kopper (lager dobbel porsjon, så jeg kan kose meg TO ganger!!!)
3 dl varm kaffe
2 ss kakaopulver
2 ss brunt sukker
3 dl varm melkpisket fløte
Litt malt kanel
Litt malt kardemomme

Bland kakao og sukker. Tilsett litt av den varme melken, og rør til det har løst seg opp. Tilsett resten av melken. Fordel kakaoen i to krus.

Hell på 1½ dl varm kaffe i krusene. Legg litt pisket fløte i hvert krus. Strø over kanel og kardemomme. Serveres med én gang.
Det er bare å sette seg ned og NYTE!

Selv skal jeg sette meg mer inn i den nye mobilen min. Forsøkte å få oppdatert den nyeste software'en i butikken igår, men de i butikken fikk ikke til. Etter to runder rundt på senteret, med tilhørened kaffepauser - så valgte jeg å ta med mobilen hjem. Da hadde jeg ventet i halvannen time. (Som plaster på såret fikk jeg en lader til bilen - så det var faktisk god service tross alt!) Så kommer jeg hjem og hva finner jeg ut? Joda, programvarecd'en ligger igjen i pc'en i BUTIKKEN... Hmrf. Så det er bare å forsøke å få til det meste etter egen evne. Jupp. Mor skal sette seg ned og lese bruksanvisning.
Ha en finfin søndags formiddag, alle sammen!

3 kommentarer:

Anemone sa...

skeronFørst nå fikk denne damne øyne :-)
Og nå skal det bli kaffe på meg da, alene her mens gutta boy`s fotsatt sover, godt det ja, med litt ro.

Kakao, hørtes godt ut det også ja...

MonaLisa sa...

Hei vennen, eller fortsatt god morgen. Morgenstund har gull i munn heter det! Hi hi... disse jentene våre er vel ikke mest oppdratt til å utnytte fri dager nei, her og er det tidlig på`n. Så deilig ut med den kaffen, det MÅ prøves:) Vedr mobilen, det aller meste av oppgraderings koder ligger på nett - hos leverandøren din! Sjekk der og :) klem fra meg

Guttemamma sa...

HØres ut som "lykke på boks"!!Idag laget min skjøne 7åring kaffe til meg på sengen, DET er god oppdragelse det..::-)