søndag 15. januar 2012

Søndag = Sushidag!

Søndag idag.
Idag er planen å ikke gjøre stort, bare litt. Den planlagte klesryddingen igår, ble til rydding i et skap i stedet... Jeg har så innmari mye rart i skapene mine. Altfor mye. Har overhodet ikke behov for alt "tullet" jeg har, så året har også startet med å tenke godt over hva jeg trenger og hva jeg egentlig bruker av alt der inne... I skapene. Det er full skjerpings hos denne frøkna. 

Og så er det visst et planlagt Sushi besøk på tapeten idag. Her kommer Snupsi-pappaen på besøk og han lurte på om vi ville spise sushi idag. Jeg svarer glatt ja. I min leten på et nullforbruk når det gjelder shopping med mer, så syntes jeg det passet. Om vi klarer å trøkke i oss noe, det er en helt annen sak... Snupsi og jeg har jo spist noen biter sushi når vi har vært på wok'en vår i Spania, men et helt måltid med bare sushi har vi ikke prøvd oss på enda. Det blir spennende. Jeg har jo ei snuppe hvis favorittmat er laks, så det burde vel gå greit???

Ellers flyr dagene avsted og vi ser frem til guleroten der fremme i horisonten! Ikke mye som skjer der enda, men noen innlegg kommer hos ReiseJournalen... Håper på bedre blogging derfra denne gangen, enn det vi klarte sist gang!

Glad søndag ønskes alle dere søte som er innom og leser mine kludrerier!
De lekre bildene er lånt fra LilleAsia...

1 kommentar:

Anja Holt sa...

Sushi er digg,men spiser du det på lavkarbo da sukkerungen min? Hehe!

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...