torsdag 16. desember 2010

Å gi bort ei flaske...

Hender det at du gir bort en flaske vin når du skal i festlige lag? Det gjør i allefall jeg. Og uansett om en flaske vin er spennende i seg selv eller ikke - så går det faktisk an å gjøre den enda mer spennende!

Selv er jeg tilhenger av å gjøre det bittelitt spennende og enkelt. Jeg vet at det er mange som er skrekkelig kreative og scrapper flotte etikker til vinflasker, men her er det enkelt som gjelder. Mye kan gjøres me PhotoShop og printer hos meg! Eller med papir og lim hos andre...

Her er et tips som jeg plutselig fant hos hu' Martha, som jeg er mye innom om dagen. (Der er det forøvrig utrolig mange fine idéer, altså!) Hvor mye mer moro er det ikke med slike flasker???

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jada, hender jeg gir bort en flaske. Har da ikke vært mer kreativ enn at jeg har snurra på et bånd....God ide med egne etiketter.

Apropos gavetips under. Bodyscrub har jeg aldri prøvd å lage, men turkis badesalt derimot, superenkelt og fin liten oppmeksomhet.

Anja Holt sa...

Det var faktisk utrolig god ide, takk!!!

Ida sa...

Så fine tips du har! Jeg prøvde Bodyscrub oppskriften, desverre lærte jeg følgende: Ikke bruk Toasted Sesamoil DEN ER TIL MAT! Lukter skikkelig brendt! Og så tror jeg at neste gang prøver jeg å knuse de grove saltkornenen litt... De ble VOLDSOMT STORE i scrubben! Skal selvsagt gjøre et nytt forsøk, men da bruker jeg nok olivenolje uten lukt og med knuser saltet, så skal vi se;-)!!!! Klem fra meg!

Klaffen sa...

Hmmm.. det var lurt...Thanks:)

Blir jo ofte ei flaske eller to som f.eks venninde gave etc.

Håper du har det fint om dagen og at julefreden snart skal senke seg på dine skuldre oxo!

Fikk jo så fin kommentar av deg forleden med rakk ikke svare...
Joda 2010 ble jo forsåvidt ett greit år det. Man senker kravene til det meste, en dæsj med selvironi, blir tålmodig på sine gamle dager og får en kjæreste før jul :)

Men å ønske mer godt for 2011 er absoultt aktuellt! Som deg :)

Stor venne klem

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...