lørdag 19. juni 2010

Lørdag, duftlys og prinsessebryllup...Så var man jammen kommet til ukens høydepunkt - LØRDAG! Det er den jeg ser frem til hele uken, dagen hvor jeg kan ligge litt ekstra i god seng på morgenkvisten og bare sløøøve! Dog, her i huset skjer det aldri lenge. Men lenger enn på ukedagene da man skal på jobb, om ikke annet!
Som vanlig på en lørdag, så er den fullspekket av ting man skal gjøre. Det viktigste er nok å ta en tur til bilforretningen jeg kjøpte den nye bilen i forrige uke... Feil papirer er skrevet under og det er litt klønete kan man si... Og siden Plantasjen ligger i nærheten, så undres man nok på om det ikke blir en ørliten tur innom der? Og så er det jo slik at når man har en lillemor i hus - som har fått med seg at det er en ekte prinsesse som gifter seg idag - ja, da bør man vel kanskje få med seg begivenheten som så flott sendes på tv? Og grillværet ser jo så langt ut til å være ikke-eksisterende, så da er det vel en grei idé å ta grillingsen i stekeovnen inne???

Idag vil jeg gjerne tipse dere om dette herlige duftlyset! Det har jeg funnet på CoxandCox - en av mine favorittshopper på nett! Her finner jeg alltid noe artig!

1 kommentar:

Anja Holt sa...

Vi må nok også se på bryllupet, men det er kanskje mest fordi jeg er en håpløs romantiker?

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...