onsdag 1. april 2009

På tide med en???


Ja, dere! Med solen kommer alt frem som har vært godt skjult i dus og dunkelhet... Siden solen skinner (hurra!) og det begynner å blir litt vår i luften - så blir jo ting mye lysere også. Iallefall inne. Og siden dagsformen har vært såder, så har det jo også blir så-som-så med vaske-nøye-dagene mine. Mine sveiper over de mest synlige overflatene og så ser det greit ut.
Jaha, ja. Det ser greit ut når det ikke er skinnende sol rett inn gjennom store vinduer... Nå ser jeg store hybelkenguruer som gjemmer seg i kroker jeg ikke visste jeg hadde. Til og med de stakkars grønne planetene mine har fått et litt forsiktig "grått" belegg... Jeg skjønner at det trengs å ta i et tak her!
Og hva er vel bedre enn å kjøpe seg denne boka som er over her??? Jeg tror faktisk at Ernie og Bert kunne komme med mange gode forslag, jeg... Kanskje tilogmed lillemor kunne la seg inspirere til å hjelpe til - for det mangler jo sjelden på innsatsviljen!

5 kommentarer:

Tone Yvonne sa...

Hei i solen :o)

Jeg tok sjansen på nettopp dette idag. Hjemme med sykt barn som bare ville sitte ifred å se TV ;-D

Nå tåler vinduene dagslys ;D

Anbefales - føles godt etterpå!!

Ha en fortsatt god dag!!

klem

Frøken Englefjes sa...

Tja, det kunne vel strengt tatt jeg også trengt, en skikkelig vårrengjøring! Her ser det ikke ut, skapdørene på kjøkkenet har PLUTSELIG blitt flekkete og møkkete og det samme med flisene på badeveggene så kanskje det var det jeg skulle gjort i påsken? Men jeg drar heller en tur hjem til familien jeg, så kan kjøkkenet, badet og ikke minst vinduene her i leiligheten vente litt til...

Olstad sa...

GRATULERER MED DAGEN I DAG (HÅPER JEG HUSKER RETT NÅ...)

Virre sa...

VIlle bare øsnke deg ei rikitg god påske.
Håper formen er litt bedre!

klem

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Ja tenk så mye støv det er når solen plutselig skinner inn... Hos meg har vi vasket hus i dag, klar for påsek nå:) I morra er siste arbeidsdag, jippi! Skal bli godt med fri nå gitt;)

Ønsker deg en kjempefin påske!
Klem fra Chatrine:)

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...