søndag 24. april 2011

Man kommer jo ingen vei...

Er det ikke slik at når man går et skritt frem, så går man noen ganger to skritt tilbake???
Litt sånn har jeg det her hos meg om dagene... Etter å ha innsett at pussing og sprakling ikke var nok før jeg kunne male, så var jeg ute og kjøpte "veggfornyer" igår. Og satt igang med jobben å slenge den opp på veggen. En slags glassfiberduk, tykk sådan. Men den dekket ganske bra de ujevnhetene som var på veggen da!
For å forsøke å være litt effektiv, side jeg har "mistet" litt tid med esktra tull (jeg vil jo også nyte sola i påsken!) - så satt jeg igang med å montere de nye garderobeskapene fra Ikea. Og her måtte jeg ha pappaen min til hjelp, for skal på 236cm må faktisk monteres stående. Stammene ble montert, bakplater sprikret på og skuffer montert og satt inn. Så til slutt : skyvedørene skulle settes på! Så viser det seg at skyvedørene skal settes opp med knekter som skal settes i PÅ TOPPEN AV SKAPENE!!! Og det er jo ganske umulig når skapene i første omgang må onteres i stående stilling grunnet liten avstand til taket! Fyttikatta - gråten var ikke fryktelig langt unna igår kveld altså! Måtte montere vekk den påspikrede bakveggen og ta ut alt den andre - slå løs den ene sidevangen. Bare for å finne ut av at knektene ikke passer i de eksisterende hullene - at det må DRILLES nye hull!!! Da kastet jeg alt av deler og dritt rett inn i skapet, satte sengen "på plass" - satt meg i stua i sofan med potetgull, godis, krembolle og rødvin - og drakk og spiste mine sorger vekk!!! Det dumme er at problemet fremdeles er der idag... Vi får se hva som skjer i løpet av dagen.
Carpe diem, sier jeg bare  - og fremdeles god påske.

2 kommentarer:

Anja Holt sa...

Bit tenna sammen, det blir bra til slutt! Frem med drillen, lag nye hull, du får til alt du vil (såpass har jeg lært av å følge deg en stund).

Ønsker deg en produktiv dag!

Fru Fjeldhammer sa...

you go girl! Du er kjempeflink!