fredag 1. april 2011

Blæææ, det nærmer seg...

OBS - ikke trivelig lesing!
Jeg synes det er nok nå, jeg. Med både det ene og det andre faktisk. Tsunami-dritt og atomavfall. Mer snø, slaps og drittføre. Og ikke minst ; drittform! Etter uker (ja, uker!) med møkkaform, toppet det seg forrige helg. Fotballcupen ble ikke helt slik jeg hadde forespeilet, men jeg var nå der for det. Hostet og harket. Heiet og skrek. Men gjorde ikke plikten min overhodet. Osen fra vafler og toast gjorde at jeg hostet hele tiden... Mandag bar det til lege kun for konstatering av bronkietull og antibiotikainntak ble satt igang. Moro da, med tabletter som har små kuler inni seg! De rasler når man svelger de... haha. Humor.
Så kommer tirsdag kveld. Litt ekstra uggen form, hvorpå spysjuken plutselig kommer og tar meg og jeg ber til porselensguden hele natta. Jippi. Det aller kuleste jeg vet. Holder på til langt ut på dagen etter. Spiser 3 Mariekjeks og drikker et glass cola i løpet av hele dagen. Om natta kommer feberen... Og vet dere ; midt oppi det hele skal jeg liksom klargjøre, handle og bake til et visst lag i morgen! For det har seg nemlig slik at jeg blir 40år på søndag, og da kreves det jo selskap, sant? Og det er i morgen... Det beste med å ha ligget til sengs så mange dager, er at jeg ikke har hatt tid til å reflektere over hva som kommer. Det får bare komme... Nytt legebesøk ventes senere idag, og da får jeg vel dommen. Det er bare å grave seg ned, ingen vits å vente??? Sa noen førti-årskrise?
Eneste positive er at man har blitt en skygge av seg selv og har gått ned nesten 4 kilo, da. Men kanskje ikke på den sunneste måten... Jeg passer, om ikke annet - rett inn i penkjolen nå.

5 kommentarer:

Supersnuppa sa...

Huff og huff!
Du har jammen meg fått alt du!
Stakkar!

Får håpe snøen smelter bort av seg selv, og at sykdommen blir igjen i trettiåra.
40 år forresten? Snakker vi aprilsnarr? Ser ikke sånn ut på bildet.
Gratulerer med 32 1/2!

klem

Anja Holt sa...

Noe jeg kan gjøre for å hjelpe deg? Og ja, det er nok teit å gå ned 4 kg på den måten, men du ser smashing ut uansett alder og vekt!

P.S. Tror IKKE du blir 40 år.

Fru Fjeldhammer sa...

God bedring, Lena!

Bossa sa...

Stakkar deg. GOD BEDRING......40 år er bare barnematen....

Elisabeth, innerst i veien sa...

Huff og huff, god bedring! Håper du på mirakuløst vis blir tipp-topp til søndag.