onsdag 17. februar 2010

Det jobbes om dagen!


Bilde : Frisknett.no

Det jobbes om dagen!
Det trenes både mentalt og kroppslig. Det trenes faktisk så mye at forrige dagen fikk jeg på en strekk... Og da er det ingen cowboy-strekk, nei. Men med ny kunnskap og god uttøying, så er nok den strekken vekke på en dag til.
Men altså - det er mye fint www.Frisknett.no kan komme med. Faktisk så er det vel slik at vi alle burde vært igjennom litt "oppdatering" for å unngå å bli utbrent og slitne. Det er mykji av det rundtom... Det kalles forebyggende! Ta en titt p hjemmesiden, og snus litt rundt. Jeg er i allefall i den troen at jeg lærer nye, gode hjelpemidler til mestring av en hektisk hverdag. Jeg må bruke de små grå masse - her har man lett for å la ting gå "på skinner". Jeg tror at dagene som kommer fremover blir spennende - og forhåpentligvis mye bedre!

4 kommentarer:

@afjo72 sa...

Kloke tanker :o) Lykke til og ha en super dag!

Frøken Englefjes sa...

Det høres både smart ut og deilig. Håper du har det bra også gleder jeg meg til å høre mer om hva du lærer:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Høres veldig riktig ut. Lykke til videre. Ang. tranbær; jeg har kapsler med 400mg tranbær og 50mg c-vitamin. Er kanskje høyere dose på de du får på helsekosten?

Løvetann sa...

Heisann. Kjekt du vil følge meg, du har jo "fulgt" meg ei stund.
Eg begynte et nytt og bedre liv i forrige veke... Det bør vel blogges om.

Smil fra L

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...