mandag 7. desember 2009

Det lyser i stille grender...


Ingen tid er så fin som adventstiden, bare vi passer på å puste og ikke stresse så altfor mye...
For vi er jo flinke til å bare skal bare, eller hva? I allefall er jeg det. Jeg skal bare gjøre ditt og så skal jeg bare gjøre datt. Men nå skal det tilståes at jeg har vært flink til å sveive ned bittelitt de siste dagene. Pepperkakebakst, juleshopping og vennebesøk er noe vi har fått gjort i løpet av helgen. Det føles godt, faktisk!
Og denne uken har jeg startet med å ikke ha så store krav til meg selv. Jeg klarer uansett ikke rydde bort alt rot på en dag. Så jeg har nå et strøkent bad. Det var målet mitt jeg satt meg idag. Rydde bort unødige ting på badet, kaste og skrubbe det ned. Det er gjort! Nå skal jeg bare krype godt ned i den RØDE Ektorpen min og nyte et godt magasin eller to, pluss at jeg snart må bli ferdig med han Stieg... Siste kaptittel mellom oss er snart avsluttet. *fnis*

2 kommentarer:

Drømmen om en eplehage sa...

Jeg har innsett at det er alle de "skulle, burde"tankene som stresser meg aller mest. Ikke alt det jeg har for meg, men alt det jeg føler jeg burde gjøre. Så mitt nyttårsforsett, selv om jeg ikke pleier å ha noen, skal være å ha mindre ting jeg anker på. Tiden kommer og ting blir gjort når den tid er der.

Gode intensjoner, eller hva... hihi!

Håper du har ei fin uke!
♥ ♥ ♥

Linda aka Myrini sa...

Kjempeviktig at adventstiden skal nyyyyytes også - ikke bare ryddes!
Kos deg du, Lena :)