torsdag 24. desember 2009

JULAFTEN!


Da har endelig dagen kommet! Som vi har stresset og mast frem til, i allefall noen av oss... Pjuh!

Nå skal roen senke seg, vi skal nyte tid sammen med familie og vi skal kose oss med god mat og drikke. Her startet dagen lykkelig med fylt strømpe på dørhåndtaket. Sjokkis rundt hele ansiktet til Julemorgen... Mor selv nøyde seg med kaffe i koppen. I skrivende stund står rundstykkene i ovnen og vi planlegger å være ferdig med frokost/brunsj til Askepott starter. Lillesnupp er helt i hundre, hun pakker inn gaver hele tiden og gir til mammaen sin... Den aller beste fikk jeg på sengen idag morges. Et hjemmemalt syltetøyglass med sandnøtter inni! *sukk* Da kom det en liten lykketåre frem hos mammaen, ja!

Vi kom oss igjennom feiringen igår også. Det ble en kort affære, da lillemor plutselig ble trøtt og ville hjem. Men merkelig nok når vi kom hjem, så ville hun ikke i seng. Rart??? *ler* Hun satt litt i armkroken og så litt på film sammen med meg, men så kom trøtten og tok henne...

Helt på tampen så vil jeg bare si :
Ønsker dere alle en riktig fredfull Jul!!!

2 kommentarer:

Anja Holt sa...

hahaha, den siste tegningen var kul! God jul til dere også, strømper er alltid suksess, en av de få myke tingene ungene tar i mot med åpne armer på denne dagen?

god jul!!!!

Linda sa...

Heisann.
Er en liten tur innom for å ønske deg og dine en fortsatt riktig god jul:)

Klem Linda