lørdag 7. februar 2009

Det står til liv!

Etter noen dagers fravær, så er detjammen på tide å gi en liten lyd fra seg. Jeg knasker penicillin og blir stadig bedre!

Har dere det som meg rundt om i det ganske land - mye snø??? Her laver det ned an mass - og det er vel og greit det! Koselig med snø. Vakkert og hvitt og alle lyder blir på et mystisk vis dempet og duset ned. Jeg har et eventyrbilde rett utenfor stuevinduet mitt - det er flott!

Eller er det egentlig det?
Det har snødd jevnlig nå - i alefall siden igår. Og lillesnupp og jeg skulle ut tidlig idag. Hun skulle nemlig på SATS Kids idag og det har hun gledet seg til i nesten to uker. Og så går mor hen og får halsbetennelse og lillemor blir bekymret for at hun ikke får "trent". Jeg måtte forsikre henne om at joda, vi skal dra så du får trent. (Er det her jeg går foran som et bra eller dårlig eksempel - siden barnet mitt bare på treningen???)
Vi banet oss vei til garasjehuset, og det alene var jo en jobb. Jeg tenkte mitt. Og det jeg tenkte fikk jeg jammen rett i... Jeg rullet/skle/kjørte/bremset ned bakken her. Kom meg helskinnet ned til "hovedveien" som takk og lov var litt mer oppkjørt. Så var det å skli seg inn på plass på parkering på SATS - og det gikk det også.
Vel inne var det stas! Gjett om det var ei snuppe som var fornøyd over at hun endelig kunne trene hun også. Mor satt vel plassert utenfor sammen med Stieg på fanget. Neida - ingen spennende kar på fanget mitt - men boka til Stieg Larsson... Og jeg smugtittet jo inn innimellom. Og tok meg i at jeg satt der med en kjempeglis! Jeg ble så glad over at hun koste seg! De løp og danset, brukte ball og rockering - og hadde det supergøy! Og etter at alt var ferdig, fikk de frisk oppskåret frukt og KULI drikke. Og LazyTown kjeks...

Så var det på tide å skuffe frem bilen... Og skli hjem igjen. Og så var det å forsere denne bakken hjemme hos meg, da. Gikk dårlig gitt. Men kom meg opp på andre forsøk. Og jeg skal huske når jeg skal kjøpe nye vinterdekk til bilen - at det skal være PIGGdekk, ja!
I morgen skal jeg holde meg hjemme og ikke gjøre annet enn å ta en liten luftetur ut i snøen med snuppa!


Sånn midt oppi all snødrevet er det slik jeg ser meg selv... Sittende med litt bølgeskvulp over mine høyhælte sølvsko på en flott strand en eller annen plass. Varmere strøk er et must. Snart.
Det er lov å drømme...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Huff.....er så glad for at jeg ikke har så mye snø her hos meg. Men oppi i nord har vi det kaldt...akkurat nå er det snakk om 20 minus og et er ikke noe særlig.

Bra at du er i bedre form da....ikke noe særlig å være syk.
Kevin er litt pjusk i dag, så vi har bare vært inne og koset oss. Like greit siden det er så kaldt.

Nei nå skal jeg lage noe god mat og så skal vi kose oss med delfinale i mgp.

Klem :)

adale sa...

Sååpå fint at du er bedre!
Håper du får ei fin helg!!

Guttemamma sa...

For eb god mamma du er!! Fortsatt god bedring!! Klem

Villa Luftslottet sa...

Bare innom for å ønske deg en fin lørdagskveld og søndag:)
Riktig god bedring:)
klem, Nina

mali-mo sa...

Hørtes ut som om hun koste seg ja, så kjekt da! Aldri hørt at treningssentrene har tilbud til barn før jeg!

God bedring!!!

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Bra du er på bedringens vei.
Her er ikkje mykje snø. Litt er det , men skulle ønske det var bært. Enklare å gå trilletur då :)
Ønska deg ei flott veke
Klem