fredag 7. desember 2018

Det skrider seg stadig nærmere...

Det er jo ingen hemmelighet lenger - vi nærmer oss JUL!
Og med jul kommer kakebaking, julegaveshopping og ikke minst - pynting!For enhver jente med stolthet i hjertet - pynter til jul!
Kjenner noen som helst skulle hatt jul hele året, jeg! Men jeg er ikke helt der...
Ikke det, jeg er veldig glad i rødt. Og sånn passe "glad" i julen, men dessverre ettersom årene går -så har juletradisjonene blitt mer og mer vannet ut. Så er det vel også slik at vi må tenke at tiden går fremover og at endring kanskje ikke alltid er så dumt?

Men altså - jeg pynter jo selvfølgelig også litt til jul! Må innrømme at det tas frem noen glassnisser fra Hadeland Glassverk, det tar frem røde lys og det tas frem juleputer og juleduk. Her hopper vi glatt over advent-lilla og "gønner" rett på med rødt! Jeg elsker rødt, det er hjertefargen min! *ELSK* Og her forrige dagen ble altså mine batteridrevne RØDE kubbelys tatt frem. For her tenker vi både miljø og sikkerhet... Puttet i nye batterier (fra en kjent dansk sengetøyleverandør) og hva skjer? Jo - etter en dag det blir røde discolys i stua! Jeg hadde kanskje ikke akkurat sett for meg at jeg skulle ha blinkende, røde lys stående ved siden av Tven min? Etter litt konsultasjon med konsulenten jeg kjøpte lysene av, ble det slått fast at det høyst sannsynligvis var batteriene som var litt slitne... Jeg satt jo i splitter nye? Så da må man ut for å kjøpe mer batterier.
Miljøvennlig, sa du?

Ingen kommentarer:

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...