tirsdag 1. januar 2013

Første dag i nytt år!

Så har man gått inn i et nytt år. Det ligger helt nakent med maaange blanke ark foran meg. Og året i år skal bli enda bedre enn fjoråret! Det er det bare å sørge for!
Jeg har allerede kuttet ut sukker og godis, jeg har ikke shoppet no´og jeg har også trimmet idag. Utrolig hva man kan få til, bare man setter godviljen til?
Ok, da. Jeg har ikke spist sukker eller godis fordi formen er uggen etter både Cava og Cognac igår... Jeg har ikke shoppet fordi det er første nyttårsdag og stort sett det meste er stengt - og jeg har gått den daglige turen med bikkja... Sånn. Tilstått. Meeeen - det kommer faktisk en dag i morgen. Uten uggen kropp og med åpne butikker. Og et treningsstudio som roper på meg etter et halvt års fravær. DA kan vi snakke! Håper jeg...

5 kommentarer:

3prinser sa...

Godt nytt år kjære deg! Lykke til med forsettene...
her er det så som så med forsetter, men kanskje jeg finner igjen inspirasjoene et sted og får startet på den strikkeveska du ønsker deg snart også ;)

Fru Fjeldhammer sa...

He he.. Godt nytt år!!

Fru Fjeldhammer sa...

He he.. Godt nytt år!!

Unknown sa...

Godt nyttår:)) ses på sats:))

Elisabeth, innerst i veien sa...

Yes, farvel til kosedress og sofa. Her kommer hverdagen. Godt nyttår.

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...