mandag 26. november 2012

Er vi klare?

Hvordan er det med dere der ute?
Nærmer vi oss klare med å gå inn i jule"maset"? Har vi tenkt igjennom hva vi skal pynte med, hva vi skal handle inn og hva vi skal bake? Eller er det slik at noen allerede har sniktstartet på både julebakst og julegaver?
For min egen del, så startet jeg med julegaveshopping for en stund tilbake. Men det er overhodet ikke fordi jeg leeengteeer sååå fælt etter jul, men fordi jeg tenker smart og handler inn gaver når det er salg. Bokskred, for eks - er en gylden ting. Man kan få tak i mang en billig bok man kan gi i julegave. Så er det jo også slik at julegaveshopping er et pengesluk uten like - så da må en husholdning på en inntekt tenke smart. Så jeg er godt igang!

Legger med et bilde av noen koselige juletags - som forøvrig er superenkle å lage selv. Nille segler både i natur og røde - så her er det bare å la tegnegleden yngle!

2 kommentarer:

Lappeteppet sa...

Jeg er godt i gang fordi jeg tenker litt som deg (selv om vi er to som deler på utgiftene). Og så liker jeg ikke stress heller...

Olstad sa...

Flink du. Jeg har vært flink å vasket veldig hjemme her i høst så det kan jeg krysse av på lista og det synes jeg er trivelig når man skal være mange dager hjemme med fri og ha det pent og rent rundt seg. Prøver å få til en stressfri desember med å handle lokalt og på nett.

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...