Kanskje på tide å skryte litt?
Det har vært stille på bloggen en liten stund. Nesten en måned har jeg stått på, skrubbet og vasket, pakket og malt, ryddet og fikset. Hvorfor?
Jo, den 10 april ble jeg nemlig eier av ny bolig!

Så etter over 10 år på samme plassen er det med sommerfugler i magen vi setter kurs ut av Lørenskog kommune og oppover til Ullensaker.
Vi trives kjempegodt her, men det er på tide å sette kurs videre. Vi trenger litt større plass. Nye mål som skal nås, og nye utfordringer skal sette en ekstra spiss på livet vårt. Ny skole, nye venner. Nye og forhåpentligvis supre naboer! Kommer til å savne de gode naboene vi har her...

Så heretter er man da selveier, og ikke lenger en del av et borettslag... Med alt hva det innebærer. Måke snø, klippe gress, beise terrasse og hus... Men det går fint, for vi gleder oss sååå masse! Så de kommende ukene blir kaotiske. Forhåpentligvis er vi ute herfra 1.juli - og den 2. juli sitter vi på Gardermoen - klare for fire ukers ferie. Det trenger vi da!

Så man kan vel godt si at de siste ukene har vært en liten smule hektisk. Siden vi da har bodd ti år på samme plassen, så sier det seg selv at det er mye som skal pakkes bort, selv kun for fotografering til prospekt og visning. Man vil jo at det skal se best mulig ut!

Det er først idag, nå - fredag - jeg endelig føler at jeg kan senke skuldrene litt! Besøk av takstmann er over, OBOS-visning er over og fotografbesøk er over. Annonse er lagt ut på Finn.no Rasta / Vallerud i dag. Visning er onsdag. Håper på enormt stort oppmøte og glade kjøpere, pluss en super innsats fra megler. Så gjelder det å ha is i magen. Hos meg er det bare ris, kjøtt og grønnsaker for øyeblikket...

Kommentarer

Dette går veien, lykke til!
Gratulerer som selveier og lykke til med salget.
Masse lykke til, ikke glem oss helt!
asd sa…
Dette er en vakker nettside. Jeg blir veldig imponert av å klikke rundt her =) Besøk gjerne siden min Skriver litt om tapeterder som du kan se :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Snart påske!

Vintertid er håndarbeidstid!

Når "trøtten" ikke kommer og tar deg...