torsdag 17. juni 2010

Et tips til fine skatter - og et livstegn!


Bilde : CoastalLiving.com

Joda, visst er det liv i leieren! Tror bare ikke det har kommet et eneste innlegg fra meg på en liiiiten stund... Men slik er det nå når været blir varmere, lysere - deiligere! Da klarer jeg bare ikke bruke tid foran pc'en, da brukes tiden på sååå mye annet i stedet...
Men nuvel - her er jeg altså! Dagene bare raser avsted. Min lillesnupp har bare noen skarve uker igjen av barnehagetiden sin, hun er da snart skolejente! Mor er livredd - ikke for selve skolejenta, skolen og skolestarten (for det tror jeg går helt ypperlig) men for at jeg ikke helt klarer å henge med i svingene. Tiden går bare rett og slett for fort for meg! For hvor ble det av det nyfødte lille nurket mitt, med rosa sløyfe i håret - som ble lagt på mammas bryst??? *sukk* Det er lov å komme med et hjertesukk i ny og ne. Ikke det, jeg synes virkelig at hver alder har sin sjarm. Med unntak av trassalderen. Den hopper vi over. Så nå kommer snart skolealderen her hos oss!

I mon søken på nett etter smarte tips til gjøren og laden, så hender det jo at det dukker opp noe smart i ny og ne. Jeg har her hos meg ei snuppe som har en tendens til å plukke med seg det meste n år vi er på ferie. Og her kommer dagens tips : hva med å gjøre som det er gjort på bildet over? Tre noen fine skjell og gladdbiter på litt hyssing - og heng det opp på litt spraymalt trollhassel - DET blir et minnetre! Jeg vet at hos oss mangler det i allefall ikke på skjell fra de Thailandske strender...

4 kommentarer:

Monica sa...

Jeg har også skolegutt til høsten, enig i at tida flyr!! Egentlig litt for fort...
Kjempesøtt minnetre! Takk for titten!

Klem

Anja Holt sa...

Hadde nok ikke holdt med en slik vakker liten sak her hjemme hos oss. Vi snakker skattejakt på jentene her hjemme.... men det så veldig fint ut!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Her gjemmes alle skatter i diverse esker, kurver, bokser, tøyposer etc. Begynn å forberede deg mentalt på å ha en skolejente, masse nytt for oss foreldre også å sette seg inn i. :-)

Anette Willemine sa...

Det var jo en super idé, og ikke minst morsomt å ha det på "utstilling"!

Skolebarn-tiden er en flott tid!!!
Lykke til!

Klem fra,
Anette Willemine