lørdag 8. mai 2010

Jakter fremdeles på det rette rommet...
Bilder : MarthaStewart.com
Jeg jakter fremdeles på det rette soverommet! Finner utrolig masse flott på sider rundtom, men jeg har fremdeles problemer med å bestemme meg for hvilken stil jeg vil ha! Og et annet "problem" - hvilken farge det skal være!!!
Jeg har kommet så langt som å bestemme meg for gulvet, det skal være samme gulv som snuppa fikk på sitt rom. Gråhvitt BØK - som ble helt supert. SÅ langt har jeg kommet.
Jeg sliter litt med at det er et lite rom - som i hovedsak stort sett rommer min digre dobbeltseng på 180m. For å spare plass har jeg bestemt meg for skyvedørsgarderobe, men hvordan skal dørene se ut??? *ler* Takk og lov for at Ikea er like i nærheten. Dit kan man dra for å finne inspirasjon til fronter - om ikke annet!
Og hva med det problemet av oppbevaring av papirer og permer og slikt? Kan jo kanskje ikke stappe de inn i klesskapet? Og jobbhjørnet mitt? Skal det forflyttes til godstolen i stua, eller sofaen? Med laptopen på fanget? For nå som det var dugnad her, så forsvant jo den stasjonære maskinen i containeren for spesialavfall...
Nei - det er neimen ikke rart det tar litt TID å finne den rette løsningen på drømmesoverommet. Jeg innser at jeg har lyst på en eller annen farge på rommet. Mulig en fondvegg? Jeg fortsetter min leten.
Og i mellomtiden kan jo dere komme med tips...???

1 kommentar:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg stemmer for en dus, dus grønnfarge, papirer og stæsj inni skapet. Joda, man kan da ha hva som helst inni der! Sengetøy i hvitt, puter likeså.