lørdag 25. april 2009

Loppemarked - igjen..

Jada, jeg blogger om loppis igjen...

Dette med loppemarked er jo en trend som er skikkelig i vinden om dagen. Mange besøkende leter etter funn. Jeg har vel kanskje også blitt en av de... Husker når jeg var litt yngre, så kunne jeg for all del ikke forstå at noen frivillig ville gå på loppis for å kjøpe noe. Der var det jo bare skrot!!! Litt artig å se at interessene forandrer seg som man blir bittelitt eldre.

Jeg er til stadighet på jakt etter en sjenk - eller en kjøpmannsdisk. Som såklart skal males hvit. Den jeg har pr. idag har nok sett sine bedre dager, den er på langt nær sliten eller gammel, men kulelagerne på skuffene har begynt å bli ødelagte. Det har trillet små, blanke kuler her på stuegulvet ved fler enn en anledning... Det kan skyldes at disken har gode og dype skuffer - og da blir det jo til at man propper dem fulle med allverdens rask. Det gjør i allefall jeg... Men jeg rydder titt og ofte i dem, da. Men på en eller annen måte - så blir den (disken altså) aldri noe spesielt lettere. Merkelige greier.

Nuvel, nå babler jeg meg litt bort her. Jeg tenkte nemlig jeg skulle gi dere et tips. Det kan jo tenkes at noen av dere ikke vet om denne smarte siden... På jakt etter et loppis i nærheten av deg? Sjekk denne siden på nettet : LOPPEMARKED! Helst sjefs-genial for oss som er på jakt...
Jada, jeg forventer at dere ihugga loppisgangere allerede vet om denne siden - men jeg er jo også litt fersk i loppis-gamet!

Jeg ønsker dere alle en flott lørdag - her skal vi nyte skrot, skrammel og en og annen skatt i solskinnet om ikke så altfor lenge! Og kanskje en nystekt vaffel....

4 kommentarer:

home 4us sa...

Å skulle ønske det var meg som kunne gå på loppemarked. Heromkring er det nesten aldri loppemarked.

Kjenner meg igjen i beskrivelsen din fra "gamle dager".Jeg syntes det var helt utenkelig å kjøpe noe rask som andre hadde hatt:)

Anne sa...

Lite loppemarkeder på min lille plass, og DET liker jeg dårlig :-(

Anja Holt sa...

Jeg glemmer alltid disse loppemarkedene jeg. Skjønner jo at man kan finne ett og annet der som blir utrolig fint med litt kjærlighet og omtanke!

Dagen i dag blir like fin som i går, kos deg i sola med blank bil og loppisfunn!

chatrine sa...

Loppemarked er vel noe jeg aldri går på, men det er stort sett fordi loppisene her i nord stort sett inneholder skit... Skjelden noe flott eller gammelt. Så det har jeg nok gitt opp for lengst.

Her må man nok klare seg med nytt istedet;)

Ønsker deg en flott søndag!
Klem fra Chatrine:)