lørdag 12. november 2011

Proteinbar - som smaker smaskens!

Jeg har nok en gang fått tilsendt noe i posten fra Like n'Share.

Denne gangen skulle jeg prøvesmake en bar fra Nutrilett. Nutilett HungerControl - Premium Dark Chocolate. Og no problem for meg, det altså - denne har jeg spist et utall av ganger! For er det noe jeg har forsøkt maaange av, så er det energibarer. Og mange smaker pyton, noen smaker sponplater - men denne smaker GODT!
Akkurat denne typen har små biter av sjokolade i seg, så det kan vi like!!! Og den metter også bra! Så for de av dere som er på jakt etter et mellommåltid, noe å ha i vesken når sulten virkelig setter inn, eller vi som trenger noe i kroppen etter trening - denne er tingen!

Og så kan dere jo gå inn på linken på toppen av innlegget, melde dere inn og kanskje bli med i forsøkspanelet selv og få tilsendt morsomme ting å prøve...?

Glad dag og finfin helg ønskes!

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hm, blir det ikke som godteri da? :-)

Vi har planer om zoologisk museum søndag, gleder meg.

Gooood helg der borte et sted.

Lena sa...

Nei - denne er nok ikke som gotteri... Har lest en sjekk av forskjellige proteinbarer i bladet I Form, og nutrilett kom best ut med tanke på både smak og kaloriinnhold. Og den SMAKER faktisk bra. I allefall til min gane...

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...