lørdag 7. november 2009

Vi er klare!


Det har blitt lørdag, det er helg og ikke minst - det er ferietid!!! Her i heimen har reisefeberen for alvor satt inn, jeg våknet fire i natt og fikk ikke sove etter det... *fnis* Det er ingen som helst tvil om at jeg gleder meg til å reise bort til Smilets Land! Sol, sommer, bad og strand - dette blir fine greier! Koffertene er pakket og nå kan ferien bare starte! Men aller først skal vi bare kose oss idag og i kveld.
Vi er så heldige at vi får verdens søteste huspasser også! Snille, søte Martine skal passe hus og fisker. (Forhåpentligvis med bedre resultat enn i fjor... *ler*) Lillesnuppa har allerede planen klar for hva hun skal kjøpe med hjem i gave...
Dersom dere er nysgjerrige på hvordan vi har det - så skal jeg atter en gang blogge om reisen vår på REISEJOURNALEN! Kanskje noen her hjemme vil se hvordan vi har det på tur og hva vi gjør??? Dere er velkomne til å ta en titt inn - legg gjerne igjen en hilsen til oss her hjemmefra, det synes vi bare er topp!

SAWADEE!
(Ha det bra så lenge!)

6 kommentarer:

atinybitofheaven sa...

Dette hørtes rett og slett deilig ut.. ha en fantastisk tur :-)

Fru Fjeldhammer sa...

Gooooooooooooood tur!! Er litt missunnelig ja...
kos dere masse, det er dere vel fortjent!!
klem

Anja Holt sa...

Skjønner det der med reisefeber, jeg misunner dere så jeg er grønn som spinat.... men unner dere det alikevel, og skal følge med!! God tur!

Frøken Englefjes sa...

Endelig! God tur og kos dere masse masse masse! Du kommer til å være savnet så ikke se bort ifra at jeg titter innom en tur ;)

Guttemamma sa...

Kos dere masse masse,dette har du ventet lenge på!!!
Jeg har ikke pyntet til jul,bare hengt opp lysslyngen...
klem

Løvetann sa...

God tur!!!!

Smil fra L

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...