lørdag 15. august 2009

Hva skal man velge???

Det å velge stuebord er neimen ikke greit... Jeg har funnet 3 forskjellige modeller som jeg står og vipper mellom... Alle er selvfølgelig å finne på Ikea. *ler*

Dette er det jeg heller mest mot for øyeblikket. Ikke så altfor langt, passe høyt og ypperlig med mulighet for å sette inn kurver som man kan gjemme mye skrot i! Jeg elsker kurver... :o) Og selvfølgelig en fiiin bladhylle som rommer så mangt helt i bunnen.

Så er det dette. Noe lavere i modellen - helt kvadratisk - og en litt annen stil. Blank overflate, passer meg også helt ypperlig.

Så er det Liatorpen, da... Det er dette bordet jeg egentlig kikket på først. Flott med skuff med fire rom, her blir det plass til mye rot! *ler* Ulempe for glassplate. Det har jeg pr. idag og jeg har ikke særlig god erfaring med det. For hos meg nå så er selve glassplaten noe høyere enn rammen på bordet rundt - og kopper og kar står da på skeiva hos oss når vi har kaffegjester! Ikke det at det er så ofte, da...
Så da var spørsmålet - hva synes dere? Hvilke bord burde jeg velge??? Noen som har noen av disse???

8 kommentarer:

Line sa...

Det midterste ;)

aase sa...

Jeg har ingen av de, men jeg elsker Liatorp og skulle veldig gjerne hatt det om jeg ikke hadde så veldig stor sofa!!

Guttemamma sa...

Ville valgt en eller tre!! Vi har liatorp,veldig fornøyd..:-)
Nattaklem i høststormen

Rådyrveien sa...

Ville nok valgt Liatorp, men hvis det ikke skal være glassplate ville jeg nok tatt nr. 1. Lekkert det også med kurver i som du sier.
Natta!

marte sa...

Vi har også liatorp.Hadde glassbord før dette også og skulle ikke ha det igjen.Men skulle du ha sett....det ble et til. Er fornøyd med det. Har planer om å lage kolasj av bilder nede i....for man må jo lissom ha noe der synes jeg, om man ikke har duk på hele.
Bordet er helt rett det;)
Ha en fin søndag!

Familien Tjelle sa...

første eller siste ja!
Var fine begge 2!
lykke til med valget!

Anja Holt sa...

Jeg ville valgt det øverste, jeg er litt allergisk mot glassplater og gjennomsiktige ting. Kurver er mer praktisk... nå har du fått masse hjelp her?

LenaS sa...

Det i midten, helt klart :)