mandag 26. november 2012

Er vi klare?

Hvordan er det med dere der ute?
Nærmer vi oss klare med å gå inn i jule"maset"? Har vi tenkt igjennom hva vi skal pynte med, hva vi skal handle inn og hva vi skal bake? Eller er det slik at noen allerede har sniktstartet på både julebakst og julegaver?
For min egen del, så startet jeg med julegaveshopping for en stund tilbake. Men det er overhodet ikke fordi jeg leeengteeer sååå fælt etter jul, men fordi jeg tenker smart og handler inn gaver når det er salg. Bokskred, for eks - er en gylden ting. Man kan få tak i mang en billig bok man kan gi i julegave. Så er det jo også slik at julegaveshopping er et pengesluk uten like - så da må en husholdning på en inntekt tenke smart. Så jeg er godt igang!

Legger med et bilde av noen koselige juletags - som forøvrig er superenkle å lage selv. Nille segler både i natur og røde - så her er det bare å la tegnegleden yngle!

lørdag 17. november 2012

Julegavetips #3 for 2012

Tips nr.3 er ganske enkelt et nydelig teppe til stuen. Etterhvert som "årene går" så har jeg blitt heeelt avhengig av både tepper og puter i stua. Her er et aldeles nydelig teppe i lammeull fra Cox and Cox. For det er jo slik at ikke alle kan strikke selv, da er det flott å kunne kjøpe ferdigstrikket! (Les = håndlaget!)
Dette står i allefall på min ønskeliste. Det og ny sofa...

mandag 12. november 2012

Julegavetips #2 for 2012

Jeg har ventet leeenge på at Kremmerhuset skulle åpne på det lokale kjøpesenteret nedi veien. Og den gjorde det for noen ager siden!
Butikken er like innbydende som de andre i kjeden, lys og fin.
Og man blir jo bare sååå kjøpeglad når man kommer inn der...
Men altså : jeg skulle komme med julegavetips, da! Tips #2 Lyshus!
Bytt ut zinkhusene - eller komplettér med et i porselen - så brekker man av litt i rekken! Såvidt jeg kunne se så fantes det to forskjellige varianter til under hundrelappen - me like!

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...