tirsdag 31. mars 2009

Sol og snøklokker!



Man skal glede seg over de små tingene - derfor gleder jeg meg idag over at det er sol! Og at snøklokkene har begynt å titte frem! Det betyr at mer sol og varme slettes ikke kan være langt unna...

søndag 29. mars 2009

Søndag kveld i heimen...


Så har søndagen senket seg over heimen her hjemme...
Riktignok har jeg ingen peis, men det er koselig nok her for det. Levende lys gjør mye, det! Det var mange levende lys her igår også - under Earth Hour. Var flink og skrudde helt av tv'n - dro ut plugger og kontakter, og skrudde av utelys. Var så koselig å sitte her og slappe av med den siste utgaven av BoBedre. Så at enkelte naboer også gjorde det samme - det var ørlittegranne mørkere enn vanlig ute når jeg så ut av vinduet.


I morgen begynner en ny uke. Nytt legebesøk.
Ny behandling av vonde muskler. I morgen skal jeg ikke gå ifra legekontoret før jeg har en henvisning til røntgen. Det har jeg bestemt meg for. Føler meg litt som en hypokonder, på en måte. Har ufattelige magesmerter, klarer ikke hverdagen uten piller som gjør meg både skjelven og trøtt - ingen gode dager akkurat. Men så langt er det ingen som vet helt sikkert hva som er galt, for ingenting er påvist. Gjør meg litt trist, det. Føler at jeg ikke helt blir trodd... Jaja, nok om det!

Jeg gleder meg til å gå i postkassen i morgen! For jeg tror det snart ligger en pakke der og venter på meg... Skal legge ut bilder når pakken er mottatt, jeg!

Nå kal jeg ta meg turen litt rundt i blogglandia og se om det ikke er noe som kan løfte min "spirit" litt!!!

Ønsker dere alle en flott og vårlig kommende uke!

onsdag 25. mars 2009

Var på UL igår...

...og neida - jeg er IKKE gravid!
Her har ting gått så skikkelig skeis at jeg rett og slett måtte ta ultralyd av hele magen for å forsøke å finne ut hva som er galt... Men, ingenting synlig på UL. Alle indre organer er helt friske og fine! Så egentlig burde jeg være superlykkelig over det! Men for meg betyr det bare at det er noe annet som er galt - ugg.
Meeeen - jeg har fått med meg et finfint bilde av galleblæren min hjem da! LOL!
Sorry - det ble et pyttelite klageinnlegg....

søndag 15. mars 2009

Kaker...


Det er jo ingen hemmelighet for de som kjenner meg at jeg elsker kaker! Men jeg må tilstå at i løpet av den siste uken, så har jeg faktisk blitt forsynt... Siden snuppa hadde lag her forrige søndag, så har jeg nok dyttet i meg mer kake den siste uken enn hva jeg har godt av... Ingen god kombinasjon av sykmeldt og kake i skapet! Haha! Men nå er det nok fra i morgen av - ikke mer godis på en stund! Legger ved et smaksens samlebilde dere kan kose dere med.
Ha en flott og solrik kommende uke, damer!

onsdag 11. mars 2009

Bursdagsjenta mi...

Jeg lovte å legge inn et bilde av 5-åringen min...
Her er hun avbildet i barnehagen - stolt som bare det med Askepott-krona si! 5 fingre opp - bursdag er topp!



Den mest spennende bursdagsgaven var nok hull i ørene... Så stolt!

Ellers er jeg nå kommet meg på aktiv sykemelding - og godt er det. Da kan jeg føle på kroppen når jeg selv orker eller ikke orker jobbe. Planen er å jobbe litt hver dag - for å holde meg i litt aktivitet. Skal være flink til å lytte til kroppen (det er en ting jeg overhodet ikke er flink til...) og ta det med ro. Fikk behandling på mandag - ny og banebrytende teknikk - som visstnok har god virkning på de fleste som prøver. 80% merker bedring etter 3-5 behandlinger. Meeen 10min koster 660,- *sjokk* Så det er best at dette funker, altså!!!

søndag 8. mars 2009

Konkurranse!

Jeg vet at det angivelig skulle være en pause - men jeg måtte bare poste et innlegg om en konkurranse!

Créme de la Créme har en konkurranse på bloggen sin hvor du kan vinne lekre baderomsprodukter! Bare se her :

Har du lyst på dette - må du ta turen innom bloggen til Ragnhild!

God søndag alle sammen - her er feiringen allerede igang! Sukkerbrød står i ovnen, snuppa raser rundt med bursdagskrona på og nå skal vi blåse opp ballonger!! Hu-hei!

lørdag 7. mars 2009

Pause ja...

Jeg har nok måtte ta meg en ufrivillig pause fra bloggingen...

Sykdom gjør at jeg dessverre ikke orker å benytte meg av pc'en like mye som det jeg gjorde for en stund tilbake - så da blir blogging nedprioritert for øyeblikket! Her gjøres kun det som trengs! (Men det hender jo at jeg må inn til dere der ute og lese litt, da... *ler*)
I de siste to ukene har jeg vært 3 timer på jobb om dagen, og jeg er totalt utslitt når jeg kommer hjem. Har sovnet i sofaen både titt og ofte den siste tiden, og kveldene mine blir stadig kortere og kortere. Har ikke overskudd til noenting...

Her har jeg en femåring i hus i morgen - og hun krever sitt. Pjuh! Så kaker begynte jeg faktisk på igår, for at ikke alt skal stresses med i morgen. Barnebursdag får vi ta når formen til mor kommer seg... Men jeg kommer nok tilbake med et lite innlegg om bursdagsbarnet, tenker jeg. Må jo vise frem lille store vakringen min!

Men until then - grip dagen og ta vare på hverandre!

mandag 2. mars 2009

Enda en gadget...

Når økonomien er stram, ja - det er da man finner nye greier man virkelig kan tenke seg... Det er en regel med intet unntak.
Her om dagen satt jeg og glante på Oprah - og hun viste frem denne "dingsen" . Kindle - Wireless Reading Device.

Denne dingsen passer ypperlig for de som elsker å lese bøker. Her kan man laste ned et utall av bøker - og man har dem alltid tilgjengelig. Om det er flere som meg, som drar med en drøss med bøker når man skal på for eks. ferie - så er denne elektroniske boken et unikum. (Man kan også laste ned dagsferske utgaver av forskjellige aviser. Wall Street Journal, for eks.)

Men det er jo selvfølgelig en bakside, da... Det er frem til nå ikke så mange bøker man kan laste ned på norsk. Sverige og Danmark ligger litt foran oss, men slik er det jo alltid. For meg er det overhodet ikkenoe problem - jeg liker å lese både på svensk og engelsk, jeg!
Så jeg vil ha en slik! Meeen - den koster 359$ på Amazon.com. Blir sikkert billigere etterhver. Da kanskje jeg skal vurdere en slik.
For det er en sånn "greie" jeg har skikkelig lyst på... *ler*

søndag 1. mars 2009

Sjokoladekaffe på morgenkvisten!

Ja, her har dagen startet for vel og lenge siden... Jeg har fremdeles ei snuppe som står opp lenge før sola - og noen ganger er det litt veeel drøyt på en søndags morgen. Men, så tenker jeg som så : jeg får jo litt mer ut av en koselig morgenstund! Og idag så har det blitt sjokoladekaffe på mor - og varm sjokolade på lillemor!


Lena's sjokokaffe - 2 kopper (lager dobbel porsjon, så jeg kan kose meg TO ganger!!!)
3 dl varm kaffe
2 ss kakaopulver
2 ss brunt sukker
3 dl varm melkpisket fløte
Litt malt kanel
Litt malt kardemomme

Bland kakao og sukker. Tilsett litt av den varme melken, og rør til det har løst seg opp. Tilsett resten av melken. Fordel kakaoen i to krus.

Hell på 1½ dl varm kaffe i krusene. Legg litt pisket fløte i hvert krus. Strø over kanel og kardemomme. Serveres med én gang.
Det er bare å sette seg ned og NYTE!

Selv skal jeg sette meg mer inn i den nye mobilen min. Forsøkte å få oppdatert den nyeste software'en i butikken igår, men de i butikken fikk ikke til. Etter to runder rundt på senteret, med tilhørened kaffepauser - så valgte jeg å ta med mobilen hjem. Da hadde jeg ventet i halvannen time. (Som plaster på såret fikk jeg en lader til bilen - så det var faktisk god service tross alt!) Så kommer jeg hjem og hva finner jeg ut? Joda, programvarecd'en ligger igjen i pc'en i BUTIKKEN... Hmrf. Så det er bare å forsøke å få til det meste etter egen evne. Jupp. Mor skal sette seg ned og lese bruksanvisning.
Ha en finfin søndags formiddag, alle sammen!

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...