søndag 28. september 2008

O' herlige søndag!

Velkommen, herlige søndag!
Her hos oss er det en aldeles nydelig dag, solskinn og knallblå himmel! Den skal virkelig nyyytes til det fulle.
Den opprinnelige planen var å få malt den siste veggen min i stua, men den utgår - vil heller bruke det flotte høstværet der ute...

Her skal det straks stekes litt egg og bacon, kaffen dufter godt fra kjøkkenet - kan det bli bedre? (Joda, hodepinen etter rødvinen igår kunne uteblitt - DA hadde alt vært strålende! Hehe...)

Jeg var innom NIB igår og så forundret at det hadde vært diskusjoner og sure miner der inne. Hvorfor i alle dager MÅ man slenge ufine kommentarer og skape splid rundt omkring? (Ikke rart det blir krig, tenker jeg...) Og da om noe så banalt som om en blogg inneholder interiør eller ikke? Ok, jeg er med på bloggrollen. Det har jeg faktisk vært ganske lenge. Men her hos meg blogges det om alt mulig og ingenting. Både interiør og vafler. Feriebilder og tomatplanter. Det er ikke bare oppussingsprosjekt å finne hos meg. For det har jeg verken tid eller mulighet til å holde på meg hele tiden... Har funnet ut at de som har lyst - de kommer på besøk til meg. Og jeg har også mine jeg som jeg bevandrer meg til. Jeg skulle bare ønske at noen kunne holde seg for gode til å absolutt MÅTTE klage på småtterier... Jaja - det var min lille utblåsning! (Og har du lest deg så langt, så har du vel sikkert en mening om dette du også...)


(Bilde : SkönaHem.se)
Jeg må jo passe på å legge inn noen bilder idag også. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne ha en spise plass som dette... Dessverre så har jeg ikke plass, ei heller lar det seg gjøre med en fireåring å ha HVITT overalt. Nesten ikke beige, engang - for det har jeg på sofaen min. Nå er det straks på høy tid at jeg skal prøve meg å vaske trekket i maskinen - håper det går bra...

(Bilde : SkönaHem.se)
Jeg ønsker meg et slikt kjøkken... Selv om mitt eget faktisk ikke er så ille. Ganske fornøyd, er jeg. Men det er ikke HVITT, da... Men praktisk er det! Og stort og deilig. Med skipsgulv som jeg virkelig elsker! Kanskje jeg skulle slenge ut noen skrytebilder av det snart???

Jeg håper dere nyter søndagen - det skal jeg! Mye som burde gjøres, men det får jammen vente. Skal ta med meg kameraet mitt idag og jakte litt der ute. Gleder meg!
Carpe diem, alle sammen - ha en glad søndag!

tirsdag 23. september 2008

Mitt RØDE stæsj...

Her kommer noen bilder av mitt RØDE stæsj! Jeg er så utrolig glad i hjertevarm RØDT at det for min del ikke gjør noenting om jeg tar denne fargen inn i mitt hjem litt veeel lenge før jul. Men det er lov å pynte med rødt selv om det ikke er jul!

(Bilde : Lena)
Her er min lille, søte trekasse. den kommer ti å bli fin på kjøkkenbenken med alle mine flasker og oljer oppi...

(Foto : Lena)
Verdens mest blingy oppvaskbørste! Hjertefasong med tre bling-blinger på! Så fin at selv Paris kan tenke seg å bruke den...

(Foto : Lena)
Ny løper, ny kjøkkenklut og verdens kuleste oppvaskbørste. Den skal STÅ oppreist på kjøkkenbenken!

(Foto : Lena)
Den nye ustrøkne løperen min. Ble lagt på bordet for avfotografering, og jeg tok meg ikke tid til å stryke den først, gitt...

(Foto : Lena)
Nytt kjøkkenhåndkle, ny grytelapp... Vakkert i høstsol.
Egentlig så liker jeg ikke slik lav sol, jeg - for alle flekker og alt støv synes så utrolig mye bedre enn det trengs...

mandag 22. september 2008

Nå er julen her!!!

Haha - snart, om ikke altfor lenge - så er den faktisk det! Den har kommet et skritt nærmere inn på kjøkkenet mitt idag.
Tidlig ferdig på jobb, skulle "bare" innom det lokale kjøpesenteret for å kjøpe en liten oppmerksomhet til ei som slutter hos oss på jobben i morgen. Tre kvarter senere har jeg ennå ikke kommet meg på trening, men jeg trener godt ved å gripe hardt om handleposene... Hvem snakket om shoppestopp??? Hah - det va'kke mei... (Selv om kontoen skulle tilsi at NÅ er det nok!!!)
Det hele bunner nok i de flotte koppene jeg blogget om i forrige innlegg. Prikkete og deilige. RØDE. Og alt av tilbehør på mitt kjøkken er LYSEBLÅTT. Dårlig kombinasjon. Passer ikke. Må bare en liten tur innom Fryd for å se om de har no' fint i rødt... *SJOKK* Jammen hadde de ikke det, gitt...
Skal sette på plass herligheten etterpå, nå må jeg avsted og hente snuppa i barnehagen. Og så er det foreldremøte etterpå. Men etter DET - da skal jeg ta bilder for dere. Og skryte av at julen har kommet litt inn i mitt hus!
God jul!

søndag 21. september 2008

Kan dere hjelpe meg???

Jeg sitter her og forsøker finne frem igjen en blogg jeg var innom igår... Trodde jeg hadde lagret den på listen min, men nå finner jeg den da altså ikke igjen!
Altså : det er en meget kreativ sjel som har denne bloggen. Veldig flink med håndarbeide. Har en liten "salgsblogg" hvor det er litt ymse. Stilige strikkeluer, hekleluer, bilder, bestemortepper og annet.
Så nå sitter jeg her da... Og vil gjerne finne tilbake til denne bloggen. Kan du sende meg linker til handycraft-damer som har en liten shop???

Tuuusen takk!!!

Premie!!!


Jeg har fått premien min fra NIB! Har hatt den i hus noen dager nå, og jeg DIGGER disse Greengate-koppene! (Kvaliteten på bildene er litt dårlige, de er tatt med mobilen...) De er RØDE, prikkete og deilige!!! Og med røde, deilige kopper - må jeg endre litt på pynten på kjøkkenet. Da kan jeg jo kjøpe den herlige brødboksen og kjekskrukken jeg har blogget om litt tidligere...
Tuuusen takk for en super premie til dere jentene på NIB!


(Foto : mobil)

(Foto : mobil)
Så var det etpar bilder fra den åpne dagen på brannstasjonen igår... Først lillesnupp som syntes det var skikkelig skummelt å sette seg inn i den store brannbilen, så da ble bildet tatt foran bilen i stedet...

Og på det siste bilder der, så er det mor sjøl som måtte til pers. Og misforstå ikke, jeg skal ikke sette meg på hesten, nei. Jeg gjør et ivrig forsøk på at snuppa skal tørre å prøve den kule hjelmen til sivilforsvaret... Uten hell, selvfølgelig. Så da ble det bare sånn denne gangen. *ler*

Ha en flott søndag alle sammen - og carpe diem!

lørdag 20. september 2008

Vil du bli millionær?

Ja, hvem vil ikke det? Tenkte jeg skulle prøve meg og spille litt på nett her, men det tror jeg jaggu halve landet har også... Kommer ikke engang inn fordi det er for stor pågang på server! Så det blir vel neppe noen million på meg i kveld. No' skikkelig skit det, altså! Jeg som har så god bruk for en...

God morgen, lørdag!


(Foto: Gullers)
God morgen alle sammen!

Her har dagen startet for en stund tilbake. Det er deilig å våkne tidlig på fridager, eller hva??? Man får jo så utrolig mye mer ut av dagen på den måten... (Yeah. right! Snuppelura her skjønner ikke at det faktisk GÅR AN å sove litt lenger enn halv syv på en fridag... *urk*)

Vi har tenkt oss på brannstasjonen her, vi også. Gjorde et godt forsøk ifjor, men da var det så fullt av besøkende der - at vi rett og slett ikke fikk parkering, så vi ga opp. Idag gjør vi et nytt forsøk og tar med oss oldemor. I tillegg blir det nok litt shopping, for den lille damen her i heimen vokser som ugress og trenger nye klær. Hvorfor er det ikke slik at barn kan vokse bare noen mnd i året? Si for eks den måneden man får feriepenger eller da man har halv skatt til jul??? Jeg blir nesten ruinert av å handle inn dyre dresser, Goretex-støvler og annet mikkmakk som man trenger. Og mor, midt oppi det hele??? Jo'a - hun nøyer seg med både jakka og støvlene fra ifjor.... Dog slo jeg på stortromma og kjøpte denne herligheten her litt forleden:

(Bilde : Hm.com)

Noe må jo en stakkars mor trøste seg med, eller hva??? Nå er det straks avsted her for å hente oldemor, så dere får ha en flott lørdag der ute!!!

fredag 19. september 2008

Garn er kjøpt inn!!!

Jeg har nettopp blitt "tante" igjen! Min aller beste venninne har fått datter nr.2 idag - hipp hurra! Det ble en keiserinne denne gangen også, gitt! Og i den anledning så har jeg vært ute og kjøpt garn... (Fargen kommer dessverre ikke så godt frem på bildet - den er mer turkis enn blå.) Jeg har tenkt å sette igang med et deilig babyteppe til lille ELISE... Tante har selvfølgelig sett bilder av prinsessen - og som keiserinner flest - så er hun bare vakker!!!

Så nå er lysene tent i stuen - (har jeg sagt at jeg elsker høsten?) - og jeg er ivrig etter å komme igang med strikketøyet! GLEDER meg til å ha noe å henge fingrene i!

Ha en fortreffelig fredagskveld, kjære bloggvenner!!!

søndag 14. september 2008

Garasjesalg...

Jeg har vært på garasjesalg idag. Eller rettere sagt låvesalg. Og vaset rundt i laaang tid og kikket godt mellom alt rusk og rask som var der...
Og jammen tror jeg ikke at jeg fant noen skatter der også!
Denne vakre komoden med låsbare skuffer måtte jeg bare ha! Skuffene går tregt, den har stått rått lenge - men allikevel ble den miiin! Gleder meg vilt til å gå løs på denne!
I tillegg til kommoden fikk jeg hendene i et gammelt blomsterbord, som jeg også tenker pusse opp og gjøre noe spennende med. Noe godt bilde av bordet der ute på låven, det fikk jeg ikke dessverre.

Så fikk jeg dette for en slikk og i ingenting. Fat, suppebolle og liten sausemugge i hvit porselen med rose på. Nydelig. Spesielt for en tier... Tilsammen, da!
Jeg fikk også med med et lite furu overskap (et slikt et med sprosser på glasset) til den nette sum av 40,- Dette var helt nytt og plasten er fremdeles rundt skapet. En nydelig liten saltskje fant jeg også. Saltkaret fant jeg ikke, men skjeen fikk bli med hjem. Og en bambusbolle til å ha frukt i. Og en vannkoker som også var splitter ny. Og en elektrisk grill til å ha på balkongen til neste sommer - ubrukt også denne.
Snuppa fikk 3 nye Bratz-dukker med ekstra klær, Bratzkrus, 6 Disney videofilmer (til bruk hos besteforeldrene da vi ikke har videospiller lenger), plastfrukt/grønnsaker til lekekjøkkenet sitt. Og litt småtteri ved siden av.
Hva betalte jeg så for hele moroa? Jo, tilsammen så tror jeg at jeg brukte rundt 100,- Føler meg rik og glad her jeg sitter, det har vært en flott ettermiddag... Jeg har nok gjort et kupp! Skal vise frem flere bilder senere!

mandag 8. september 2008

For de strikkegale...

Jeg har funnet denne herlige anretningen for alle som er skikkelig strikkegale! Et aldeles nydelig futteral til oppbevaring av alle løse strikkepinner! Hvem lar seg vel ikke friste av denne... Jeg har vært på IhanaLiving, som er en finsk side. Sålangt som mine finske kunnskaper går, så er det inkl. pinner i str.3-6mm...

(Foto : IhanaLiving.fi)

(Foto : IhanaLiving.fi)
Her kan man jo bære med seg strikketøyet i en matchende liten bag? Vakkert...

lørdag 6. september 2008

Nok en utfordring!

Jeg har fått en utfordring fra Fru Fjeldhammer... Og høflig som jeg er, så må jeg jo svare på den :
1. Vilken mat spiser du ofte? Jeg spiser stort sett bare kjøtt og grønnsaker... Altså lavkarbomat.
2. Når du er i selskap, er du den personen som sitter eller hjelper du til med å dekke på? Jeg er nok den personen som IKKE klarer å sitte på baken...
3. Var sitter du helst når du bloggar? På stumpen.
4. Köper du ofta triss (flax)? Kjøper en og annen gang, men sjelden. Vant på skrapelodd nå på tur til Kreta - hipp hurra!
5. I hvilket land eller by har du hatt din beste ferie? Uten tvil - THAILAND.
6. Vilken tv-kanal ser du mest på? Hmmm... Ikke greit å si. Men jeg er ihugga CSI-fan, da. Så da må det vel bli TV-Norge, kanskje?

Jeg tror forøvrig at jeg har fått no troll i trompeten her... Maskinen min har begynt å gå så ufattelig tregt, at jeg rett og slett mistenker no' rusk. Har lastet ned etpar ekstra programmer som kjører nå, men er det normalt at en scan skal ta over halvannen time??? Holder på rundt i leiligheten her mens det pågår, må bortom rett som det er for å sjekke - men det tar jo forever!!! Noen som har noen smarte tips til en mer effektiv og rask maskin? Jeg får putle videre rundt, jeg...

fredag 5. september 2008

Bilder fra Kreta...

Ok - her kommer noen få bilder fra ferien vår. Vet at det overhodet ikke har noe som helst med interiør å gjøre - men i mangel av oppussing de siste to ukene her hjemme, så får det vel duge???


Bilde tatt fra tur med minitog... Det er masse flott å se på langs veien, mange flotte, små bygninger.

Her er toget vi kjørte med! Til tross for at det var et miniputt-tog, så var vi faktisk borte hele dagen. Turen startet halv ti på morgenen, og vi var faktisk ikke tilbake igjen før klokken var fire! En flott tur hvor vi fikk se en masse, masse!

Litt Bougonvilla... (Litt usikker på skrivemåten her, ja...) Blomsten er forøvrig oppkalt etter en admiral med da samme navn, selvfølgelig.

En av de små kirkene som finnes langs veiene der...

Her har jeg forflyttet med til et smug i gamlebyen. Det er dette jeg elsker...

Flere smug... Her er det shopping som gjelder, dere!!!

Litt Charlie & Lola "rosa-melk" på balkongen på morgenkvisten...

Her er utsikten vår fra balkongen... Ingenting å klage på den, i allefall!

Her har gamlefar blitt foreviget. (Også tatt i fart, dette! Luringen snudde seg vekk akkurat etter at han hadde sett på meg og smilt...)

Bare et herlig gateskilt, simpelten...

Her et nok et bilde fra balkongen, solen går ned.

Litt sunn var jeg jo også. Det vil si om man ser bort ifra glasset som står der i bakgrunnen...

Tro det eller ei, men dette er da inngangspartiet vårt til hotellet. For å si det mildt, så var dette hotellet skikkelig dårlig på standard. Faktisk så dårlig at Ving faktisk antageligvis tar det av plakaten til neste år...

Her er et bilde av vestibylen vår...

Og et bilde tatt litt lenger vekke fra... Huff. Ikke mye å skryte av. Jammen godt vi ikke var så mye på hotellet.

Og til slutt må jeg bare si at jeg er glad for å være hjemme igjen. Virkelig. Det er deilig med ferie. Borte bra, men hjemme er best. Spesielt godt er det siden lynet faktisk slo ned i flyet vårt like før vi landet på Gardermoen... Og heldig som jeg er, så satt jeg rett ved vingen der lynet slo ned. Ble litt ekstra svett i hendene mine da, gitt. Det skal jeg ærlig innrømme. Spesielt siden jeg har vært med på en uheldig landing før (flyet skled av rullebanen) - så var jeg litt shaky. Så joda, jeg er glad for at jeg er hjemme igjen!

Hjemme igjen!

Jupp. Vi er hjemme igjen.
Ferien er ubønnhørlig over... Sukk. Men når sant skal sies så var det NYDELIG å sove i egen seng i natt. Jeg har faktisk lengtet etter Tempur puten min. Hotellet var overhodet ikke av høy standard, ganske labert, faktisk - men vi hadde en utrolig utsikt fra hørneleiligheten vår. Tempraturer på rundt 30 grader om kvelden/natten, er heller ikke avskrekkende. Men prisene er relativt høye. I allefall om man går på Thai-nivå... Shopping har det jo også blitt, da. Bilder kommer når alle minnekort er tømt og lagt inn på pc'en. Bare vent. Det er masse fint å vise frem...

Enkel og grei kjøleskapsgrøt med chia og hempfrø.

Er du en av de som kanskje er litt lei av kjipe frokoster? Eller du spiser kanskje ikke frokost i det hele tatt? Jeg har gjennom hele mi...